HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σασμός: Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης πέφτει σαν βόμβα! Πως θα αντιδράσει η Αργυρώ;

Όλα όσα θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο του “Σασμός” που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Η φετινή σεζόν ανήκει δικαιωματικά στον Alpha καθώς έχει ανεβάσει τον πήχη της μυθοπλασίας!

Απόψε το βράδυ, Τρίτη 12 Οκτωβρίου θα δούμε την εγκυμοσύνη της Στέλλας που θα ταράξει τα νερά. Τι θα γίνει με τον έρωτα του Αστέρη – Αργυρώς; 

Στο επεισόδιο 23: Η συνάντηση του Μαθιού με τον Πέτρο τελειώνει ειρηνικά. Ο Πέτρος κι η Μαρίνα όμως φοβούνται ακόμα. Η Στέλλα ζητάει εξηγήσεις από την μητέρα της για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στον Αστέρη. Η ίδια δεν ξέρει αν θα κρατήσει το παιδί. Η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη κλονίζεται λόγω της συμπεριφοράς του Αστέρη.

 

Η Αργυρώ πιέζει να μάθει τι έχει συμβεί. Η Καλλιόπη βρίσκει την Βασιλική και την νουθετεί να αραιώσει τις επισκέψεις του Μαθιού στο σπίτι της.  Η Βασιλική σκέφτεται ότι η Καλλιόπη έχει δίκιο. Ο Αντώνης με την Ντίνα κανονίζουν να πάνε εκδρομή.  Ο Γιώργης δίνει λόγο με τη Θοδώρα και το γιορτάζουν με όλη την οικογένεια σε ένα δείπνο, όμως κάτι απρόβλεπτο χαλάει τη βραδιά. Ο Αστέρης αποκαλύπτει στην Αργυρώ ότι η Στέλλα είναι έγκυος.

Ο Σασμός έχει ακόμα πολύ αίμα…

Νεότερα Άρθρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει η μαρτυρία μια γυναίκας που τραυματίστηκε στο μοιραίο τρένο – «Καμάρωνα τις δίδυμες που έβγαζαν φωτογραφίες»

HerNews ka

Ξένια- Rec για Ουκρανία: “Εμείς βιώνουμε τον πόλεμο τα τελευταία 8 χρόνια”

HerNewskl

Τριαντάφυλλος: Το ξέσπασμα του για τις «λυκοφιλίες» του Κωνσταντίνου Βασάλου

HerNews ka