HerNews.gr
Social News

Tρόποι να χρησιμοποιήσετε Hashtags στo Instagram

Για τα hashtags μιλάνε όλοι και τα θέλουν όλοι. Και αυτό γιατί η πλατφόρμα του Instagram είναι ειδικά σχεδιασμένη για την χρήση τους.

Στην πραγματικότητα τα hashtags είναι η κύρια μέθοδος που χρησιμοποιεί το Instagram για την ταξινόμηση και το φιλτράρισμα περιεχομένου και φυσικά για να επικοινωνεί ο ένας χρήστης με τους άλλους. 

Όσον αφορά τα Instagram posts  τοποθετείτε hashtags στους τίτλους των εικόνων που ανεβάζετε, οι εικόνες θα εμφανίζονται στη δημόσια συσσωμάτωση αυτών των hashtags.

Εάν οι αναρτήσεις σας στο Instagram είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες (περισσότερο από άλλων που δημοσίευσαν την ίδια ώρα), οι αναρτήσεις σας θα εμφανιστούν στις κορυφαίες δημοσιεύσεις. 

Όσον αφορά τα stories όταν τα βάζετε στα Instagram Stories, έχετε την δυνατότητα να το κάνετε σαν να είναι ένα αυτοκόλλητο, κείμενο ή ετικέτα τοποθεσίας.

Το hashtag πηγαίνει απευθείας στην εικόνα και μπορεί να φτιαχτεί ακριβώς όπως όλα τα κείμενα και αυτοκόλλητα. Όταν τα βάζετε σαν κείμενο, τα linked hashtags συχνά υπογραμμίζονται.

Extra tip: Πείτε μια ιστορία στο κοινό σας. Φτιάξτε τη διάθεσή σας. Αγκαλιάστε τις τάσεις. Να είστε ευγενικοί. Κατά κάποιο τρόπο, τα hashtags είναι emojis. Έχουν μια κυριολεκτική έννοια και μια κοινωνική έννοια. Και φυσικά μην ξεχνάτε το το προφίλ σας για να λειτουργήσουν σωστά όλα αυτά πρέπει να είναι δημόσιο. 

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: H σπάνια τρυφερή φωτογραφία με την αδερφή της

HerNewskl

Τζόνι Ντεπ: Έγινε… ζωγράφος και βάζει εκατομμύρια στην τσέπη του

HerNews ka

Εμμανουέλα Ταγάρα: Τρισευτυχισμένη, λίγο πριν γεννήσει!

Her News