HerNews.gr
Beauty

Γιατί μου αρέσουν οι γυναίκες χωρίς μακιγιάζ

“Είσαι πιο άμορφη άβαφτη”. Έλα όλο και κάποιος θα στο έχει πει, και ίσως είναι και αλήθεια.
Γυναίκες που βάφονται λίγο ή ακόμα και χωρίς καθόλου μακιγιάζ. 

Γυμνά χείλη, μια απλή βάση foundation και οποιαδήποτε υπερβολή στο μακιγιάζ φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν. Ίσως αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή η πανδημία έδωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό μας για να νιώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλά με αυτό που είναι από τη φύση του. Η ομορφιά πίσω από τη μάσκα έγινε πιο φυσική και μάθαμε να είμαστε λίγο πιο αληθινές με την εικόνα μας.

Οι γυναίκες με λίγο ή ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ δείχνουν γενικά ότι έχουν αυτοπεποίθηση και αγαπούν στα αλήθεια τον εαυτό τους.

Φυσικά σε πολλές περιπτώσεις το μακιγιάζ είναι απαραίτητο και μπορεί πραγματικά να αναδείξει την ομορφιά μιας γυναίκας.

Το υπερβολικό μακιγιάζ όμως από την άλλη, ίσως υποδηλώνει ότι εστιάζει όλη της την προσοχή στην εμφάνισή της και όχι στη δουλειά της ή ότι απλά έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Όπως και να έχει η τάση που θα κυριαρχήσει τον χειμώνα θα είναι περισσότερο από ποτέ πιο κοντά στην αυθεντική πραγματική μας εκδοχή. Ποτέ δεν είναι αργά να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας. 

Extra tip: Αν θέλεις να έχεις όμορφο και λαμπερό πρόσωπο χωρίς να το επιβαρύνεις με μακιγιάζ, το πιο σημαντικό είναι να φροντίζεις και να περιποιείσαι την επιδερμίδα σου όσο περισσότερο και όσο πιο συχνά γίνεται. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα φρέσκο και ξεκούραστο πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ.

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Margot Robbie: Η Makeup Artist της μοιράζεται τα μυστικά πίσω από τη λάμψη της Barbie

HerNews ka

Γιατί τα μαλλιά σας χρειάζονται το θαλασσινό νερό;

Her News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μανικιούρ που αποδεικνύει πως είναι nail queen

HerNewskl