HerNews.gr
Social News

Τα μέτρα που ισχύουν σήμερα στις βαπτίσεις

Για εσάς που είστε καλεσμένοι σε βάπτιση αλλά και για εσάς τους γονείς που πλησιάζει η μέρα της βάπτισης του μωρού σας, σας υπενθυμίζουμε τα μέτρα που ισχύουν σήμερα για τις βαπτίσεις και τους γάμους.

Καταρχάς, οι δεξιώσεις που γίνονται σε υπαίθριους χώρους ή σε χώρους με ανοιγόμενη οροφή, πραγματοποιούνται με πληρότητα μόλις στο 25%.
Κατά την είσοδο είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε βεβαίωσης αρνητικού rapid test 48 ωρών πριν από την προγραμματισμένη ώρα προσέλευσης είτε πιστοποιητικού νόσησης 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και με ισχύ 180 ημερών ύστερα από αυτόν.

 

Επιπλέον, προβλέπονται απολυμαντικό ανά τραπέζι, υποχρεωτική χρήση μάσκας από προσωπικό και πελάτες κατά τον χρόνο αναμονής και μέχρι 10 άτομα ανά τραπέζι (μόνο καθήμενοι).
Θα απολαύσετε τις δημιουργίες του catering ακούγοντας τις εμφάνταστες μουσικές επιλογές του DJ αλλά δεν θα χορέψετε.
Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ισχύουν από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου του 2021, όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν μπορούν να εισέρχονται στους εσωτερικούς χώρους καταστημάτων εστίασης (καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, κλαμπ). Το ίδιο λοιπόν ισχύει και για τις βαπτίσεις.

Ας ευχηθούμε η ταλαιπωρία όλων μας να τελειώσει πολύ σύντομα και να ζήσουμε τα όμορφα γεγονότα της ζωής μας και των δικών μας ανθρώπων όπως ακριβώς τα ζούσαμε. Με χορούς, φιλιά και σφικτές αγκαλιές!

Δείτε παρακάτω όλες τις ιδέες & τις προτάσεις στο Ετοιμάζω Βάπτιση 

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Μπέου: “Κόλαφος” για την αδερφή της Eve – «Κόπηκε η οικονομική βοήθεια και βγήκε να πει όλα αυτά»

HerNews ka

Τέα Πρέλεβιτς: Ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων- Δείτε το βίντεο

HerNewskl

Η απολαυστική Κάρμεν Ρουγγέρη καλεσμένη της Γιώτας Τσιμπρικίδου

Her News