HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Πώς καταλαβαίνεις ότι ζηλεύει ένας άντρας;

Λένε πως οι γυναίκες είναι περίπλοκα και ακατανόητα όντα και πως ο άντρας ποτέ δε θα καταλάβει τη συμπεριφορά μας. Η αλήθεια, όμως, είναι πως και οι άντρες δεν πάνε πίσω και ειναι αρκετες οι φορες που δεν καταλαβαινεις αν σε ζηλευει και αν σε θελει. 

Όταν ένας άντρας ζηλεύει, συχνά θα τον δεις να κάνει πράγματα που κανονικά δεν είναι στο στυλ του και σε φέρνουν προ εκπλήξεως.

Η αλήθεια είναι ότι συχνά οι άντρες δεν επικοινωνούν 100% με τα συναισθήματα τους και δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι πώς πραγματικά αισθάνονται.

Αν συμπεριφέρεται περίεργα ή ασυνήθιστα αλλά δεν λέει τι πρόβλημα υπάρχει, τότε πιθανότατα δεν θέλει να παραδεχτεί ότι είναι ζηλιάρης ή φοβάται μη σε χάσει.

Καταρχάς αν Θυμώνει εύκολα  από το πιο απλό μέχρι επειδή έμεινες παραπάνω στη δουλειά και δεν τηλεφώνησες που γι’ αυτόν θεωρείται “έγκλημα”. Και μην περιμένεις να σου δώσει ευκαιρία να “δικαιολογηθείς”. Δεν σε αφήνει ποτέ.

Επίσης, αν ζηλεύει τα κομπλιμέντα των άλλων.


Αντί να χαίρεται που έχει μία όμορφη γυναίκα δίπλα του που αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού, πιστεύει πως αυτό είναι ύποπτο και θα του γυρίσει μπούμερανγκ με κάποιο τρόπο. Ένα εντελώς τυχαίο και αθώο κομπλιμέντο μπορεί να του γυρίσει το μάτι ανάποδα!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Σπάνια κάποιος που είναι ερωτευμένος δε ζηλεύει είτε άντρας ειτε γυναίκα. Σίγουρα, λοιπόν, η ζήλια συγκαταλέγεται στη συμπεριφορά ενός παράφορα ερωτευμένου άντρα.

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Για κάποιον άνθρωπο όλοι κάναμε πράγματα που δεν θα κάναμε ποτέ

Her News

Όσα μου έμαθε το αυγουστιάτικο καλοκαίρι

Her News

Dirty talk: Γιατί αρέσει τόσο πολύ στο σεξ;

Her News