HerNews.gr
Beauty

Πώς θα εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους

Τι θα έλεγες αν μπορούσες να μειώσεις τους μαύρους κύκλους στα μάτια σου και την έντονη κούραση στο βλέμμα σου , ακόμη και αν δεν μπορείς να συμπληρώσεις το πολυπόθητο 8ωρο στον υπνο σου λόγο την φορτωμένης καθημερινότητας σου; 

Θα μου πεις τώρα ότι γι’αυτό υπάρχουν και τα κονσίλερς και το μακιγιάζ, για να μας κάνουν να δείχνουμε πιο fresh και νεανικές. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι πιο όμορφο και υγιές από την φυσική ξεκούραση στα μάτια και φυσικά όχι το έντονο βάψιμο. 

Εκτός από την κατανάλωση αρκετής ποσότητας νερού κατά την διάρκεια της ημέρας προκειμένου να παραμείνει το δέρμα σας ενυδατωμένο, δεν πρέπει να αμελείτε την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας ματιών με ταμποναριστές κινήσεις.

Μπορεί το συγκεκριμένο βήμα να μην αποτελεί μέρος του μακιγιάζ, αλλά είναι πολύ σημαντικό για τη δημιουργία μιας υγιούς βάσης που θα κάνει το corrector και το κονσίλερ να σταθούν καλύτερα χωρίς να σπάσουν και στην συνέχεια να φύγουν. 

Τέλος η μαγική πούδρα , έχει την ικανότητα να σταθεροποιεί το μακιγιάζ και να το κάνει να διαρκεί περισσότερο. Εφαρμόζοντας τη λοιπόν μετά το concealer, μπορείτε να διατηρήσετε την τέλεια κάλυψη των μαύρων κύκλων.  Και να έχετε ένα φωτεινό και λαμπερό βλέμμα, το οποίο όμως θα είναι και φυσικό χωρίς υπερβολικό βάψιμο. 

 

Νεότερα Άρθρα

Tinkerbell bun: Ο κότσος που λατρεύει η Lily Collins και ταιριάζει σε κάθε βραδινή εμφάνιση

HerNewskl

Ariana Grande: Υιοθέτησε την πιο girly εκδοχή του glazed donut!

HerNewskl

Meghan Markle : 8 tips για να αποκτήσετε τα υπέροχα μαλλιά της

HerNewskl