HerNews.gr
Social News

Μόνικα Μπελούτσι: Έγινε ξανθιά για τις ανάγκες της νέας της ταινίας

Η Μόνικα Μπελούτσι έγινε ξανθιά, όχι επειδή άλλαξε το στυλ της, αλλά για τις ανάγκες της νέας ταινίας στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών της έχει γίνει, όπως η ίδια ενημέρωσε μέσα απο την ανάρτηση της, για τις ανάγκες του ρόλου της στην κινηματογραφική ταινία «The girl in the fountain» του σκηνοθέτη Antongiulio Panizzi και της εταιρίας παραγωγής Dugong Films, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορίνο στις 30 Νοεμβρίου 2021.

H Mόνικα Μπελούτσι ενσαρκώνει στον συγκεκριμένο ρόλο ως ξανθιά, την θεά της Dolce Vita, τη μούσα του Φεντερίκο Φελίνι, Ανίτα Εκμπεργκ.

Η διάσημη ηθοποιός, Ανίτα Εκμπεργκ, θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στην ιστορία καιβεβαίως η επιλογή της ιταλίδας Μόνικα Μπελούτσι για τον συγκεκριμένο ρόλο είναι ιδανική.

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός ανέβασε στο επίσημο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της στην οποία είναι ξανθιά, με μακριά μαλλιά με μπούκλες, με τα σχόλια και τα likes από τους φανατικούς θαυμαστές της να είναι αμέτρητα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Μόνικα Μπελούτσι ως..ξανθιά:

Νεότερα Άρθρα

Μελίνα Μακρή: Είναι έγκυος στον 5ο μήνα – Τι δήλωσε

Her News

Ιωάννα Σιαμπάνη: “Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ταραγμένη. Έκανε ό,τι μπορεί να καταλάβει ο καθένας”

HerNewskl

Demi Moore: Στην Ελλάδα για διακοπές με πολυτελές γιοτ

HerNews ka