HerNews.gr
Σχέσεις

Τι ερμηνεύουν οι άνδρες ως φλερτ!

Υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το φλερτ; Μερικές φορές όμως το φλερτ είναι εντελώς προφανές και βγάζει μάτι, αλλά τις περισσότερες είναι έμμεσο και δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό. 

Σε μια πρόσφατη μελέτη που έγινε λοιπόν σε φοιτητές πανεπιστημίου στους οποίους έδειξαν φωτογραφίες γυναικών που έκαναν διάφορες εκφράσεις στο πρόσωπο τους, από ουδέτερες έως χαρούμενες. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν κατά πόσο φλερτάρουν. 

 

 

Όπως ήταν φυσικό οι περισσότεροι άντρες ερμήνευσαν ως φλερτ την εικόνα όπου το κεφάλι της γυναίκας ήταν γυρισμένο στο πλάι και γερμένο ελαφρώς προς τα κάτω, είχε ένα ελαφρύ χαμόγελο και τα μάτια της κοιτούσαν ευθεία δηλαδή κατάματα.  

Οι ερευνητές λοιπόν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι άνδρες μπόρεσαν να αναγνωρίσουν μια συγκεκριμένη γυναικεία έκφραση ως ερωτικήκαι ως ένα είδος φλέρτ. Με άλλα λόγια αν θέλετε να φλερτάρετε έναν άνδρα δεν έχετε παρά να γείρετε λίγο το κεφάλι σας προς τα κάτω, να χαμογελάσετε και να τον κοιτάξετε απευθείας στα μάτια. Δοκιμάστε το και είναι σίγουρο πως θα πάρει το μήνυμα.  

Οι άνθρωποι που φλερτάρουν παραδοσιακά, τείνουν να είναι εσωστρεφείς, προσεκτικοί και ευγενικοί, άλλοι να ειναι πιο αυθόρμιτοι και παρορμητικοί. Όπως και να έχει τολμήστε να φλερτάρετε.  Κάνει την ζωή μας πιο όμορφη και όχι βαρετή. 

Ας φλερτάρουμε λοιπόν,  

 

Νεότερα Άρθρα

Μήπως ζητάτε πολλά σε μια σχέση;

Her News

Τι είναι το micro-cheating και πώς να το αντιμετωπίσετε;

HerNews ka

Διαζύγιο: Τα στάδια μέχρι να το ξεπεράσεις

Her News