HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 17 έως 23 Οκτωβρίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 17/10 έως 23/10.

 

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αρκετοί από εσάς, αυτή την εβδομάδα, θα έρθετε αντιμέτωποι με φοβίες από το παρελθόν, που μπορεί να σχετίζονται με μια σχέση ή με μια συνεργασία σας.
Τα ζώδια του Κριού, θα θελήσετε συγχρόνως να επεκταθείτε, αποκτώντας μια ανώτερη γνώση που θα σας πάει ένα βήμα παρακάτω ως προς την εξελιξή σας. Προσπαθήστε όσο περισσότερο μπορείτε να μην είστε εριστικοί και νευρικοί με άτομα που συνεργάζεστε ή με άτομα που έχετε σχέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Πολύ πιθανόν, αυτή η εβδομάδα να έχει μια έντονη καθημερινότητα με πολλές εργασιακές υποχρεώσεις, που εσάς θα σας εκνευρίσουν.
Δεν αποκλείεται μάλιστα, να μπείτε και στη διαδικασία να ζητήσετε κάποια χρήματα παραπάνω από τον εργοδότη σας, καθώς ο μισθός σας για αρκετό διάστημα δεν έχει πάρει μια αύξηση.
Προς το τέλος της εβδομάδας, θα θελήσετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εαυτό σας και να τον κακομάθετε, κάνοντας αρκετά ψώνια για να φτιάξετε τη διαθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί 21 Ιούν )

Ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις για μια ερωτική επιστροφή από το παρελθόν και να δείτε αν αξίζει το κόπο να είσαστε ξανά μαζί. Σκέφτεστε αν θα μπορέσετε να ξεχάσετε όλα αυτά που είχαν συμβεί παλαιότερα..
Εσείς τα ζώδια του Δίδυμου θα έχετε ανεβασμένη διάθεση, θα θελήσετε να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε και να χαρείτε, καθώς νιώθατε κάπως πιεσμένοι τελευταία.
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχουν αρκετούς πελάτες με αποτέλεσμα το εισόδημα να αυξάνεται. Προς το τέλος της εβδομάδας, πάρτε το χρόνο σας για να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και να ξεκουραστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιουλ-22 Αυγ )

Θα δείτε πως αυτή τη εβδομάδα, όλα αυτά που προέκυψαν σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, θα αρχίσουν να υποχωρούν και να ηρεμείτε.
Οι έντονοι τόνοι και αντιπαραθέσεις θα πάψουν να υπάρχουν, αφού τελευταία αρκετοί από εσάς πειστήκατε ψυχολογικά με όλες αυτές τις καταστάσεις. Αν θέλετε να υπογράψετε κάποια συμβόλαια και να κλείσετε κάποιες συμφωνίες όσο αφορά την ακίνητη περιουσία σας, μπορείτε τώρα να το κάνετε.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Τώρα που Ερμής ορθοδρόμησε, τα ζώδια του. Λέοντα θα πρέπει να κλείσετε κάποιες οικονομικές συμφωνίες και να ενταχτείτε σε μια ομάδα ανθρώπων κάτω από άλλες συνθήκες.
Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να θέλετε να ταξιδέψετε για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Και αν άτομα σας κρίνουν συνεχώς και σας κουνούν το δάχτυλο, πως δεν είστε σωστοί ως προς τις υποχρεώσεις σας απεναντί τους, φροντίστε αυτό να μην σας χαλάει τη ψυχολογία, γιατι δεν θα μπορείτε να ανταπεξέλθετε στο χώρο εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Τα ζώδια της Παρθένου, θα νιώσετε κάπως ανικανοποίητοι αυτή την εβδομάδα και ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στη καθημερινοτητά σας, με αποτέλεσμα να κάνετε συνεχόμενα παράπονα σε άτομα που βρίσκονται κοντά σας.
Για άλλη μια φορά θα σας απασχολήσει το οικονομικό κομμάτι και θα θελήσετε να πάρετε ασφάλεια μέσα από αυτό.
Μην κάνετε περισσότερα έξοδα απ´ ότι κρατάει το πορτοφόλι σας για να ομορφύνετε το χώρο του σπιτιού ή της εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει με τα νεύρα και τις εντάσεις να υποχωρούν και τους ρυθμούς να πέφτουν, παρεχοντάς σας την ηρεμία σας που την είχατε χάσει για αρκετό διάστημα.
Πάρτε λοιπόν το χρόνο σας, για να μπορέσετε να βρείτε τους ρυθμούς σας ξανά. 
Υπάρχει αρκετή εύνοια σε θέματα μετακινήσεων και δεν θα λείψουν τα ευχάριστα νέα και οι ειδήσεις που θα λαμβάνετε.
Επίσης, θα μπορέσετε να κλείσετε ευνοϊκές συμφωνίες και να υπογράψετε κάποια συμβόλαια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Έχετε κουραστεί με τις τόσες ευθύνες που σας έχουν επιβάλει μέσα από την οικογένεια και πραγματικά σας καταλαβαίνω απόλυτα.
Αυτή η εβδομάδα όμως για τα ζώδια του Σκορπιού, θα είναι άρκετα βοηθητική, για να μπορέσετε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε πως πρέπει να διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις.
Ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, με πιο καθαρό μυαλό θα ασχοληθείτε με το σύντροφο της ζωή σας και θα έχετε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Και ενώ αρκετοί από εσάς έχετε απογοητευτεί από την οικογένεια το σπίτι, αλλά και από πολύ δικά σας άτομα και αυτό είχε και αντίκτυπο στη ψυχολογία σας, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά βοηθητική σε θέματα που έχουν να κάνουν με κάποια όνειρα και ελπίδες.
Εσείς θα θέσετε τους στόχους σας και θα μπορέσετε να τους κάνετε πραγματικότητα. Αν έχετε βάλει στόχο να αποκτήσετε έναν απόγονο, επίσης θα υπάρξει εύνοια και σε αυτό.. Μην χάνετε τις ελπίδες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αυτή η εβδομάδα θα είναι για εσάς σημαντική ως προς τα επαγγελματικά σας, καθώς θα πάρετε αποφάσεις για τις προσφορές που σας έγιναν και τώρα θα πρέπει να αποφασίσετε.
Εσείς ξέρετε καλύτερα το τι πρέπει να κάνετε, καθώς είστε άνθρωποι που δεν φοβάστε τη δουλειά και όλοι ξέρουν πόσο άξια άτομα είστε και πόσο προσπαθείτε για τη δουλειά σας.
Αν προκύψει ένας έρωτας κρυφός, θα ήθελα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί αυτό λίγο αργότερα ίσως αποκαλυφθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Έχετε δουλέψει αρκετά σκληρά για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα ζώδια του Υδροχόου λοιπόν, αυτή την εβδομάδα θα δείτε αυτούς τους κόπους να ανταμείβονται.
Καθώς βλέπετε τους στόχους και τα ονειρά σας να πραγματοποιούνται και να παίρνουν σάρκα και οστά, φίλοι θα είναι δίπλα σας και θα στηρίζουν οποιαδήποτε επιλογή σας. Ακόμα, παίρνετε άφθονη αγάπη και από τον ερωτικό σας σύντροφο, γεμιζοντάς χαρά και ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Αυτή την εβδομάδα ζητήστε τα δανεικά χρήματα που έχετε δώσε,ι καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας επιστραφούν. Επίσης, αν έχετε οικονομικές εκρεμότητες προς τράπεζες ή δημόσια ταμεία, φροντίστε να τα ρυθμίσετε καθώς θα υπάρξουν αρκετα ευνοϊκές συνθήκες.
Αρκετοί θα λάβετε χρήματα από παλαιότερες συμφωνίες που μπορεί να είχατε κάνει και έτσι τα οικονομικά σας αυγατίζουν.
Προς το τέλος της εβδομάδας, μην αρνηθείτε μια προσφορά που θα σας γίνει για βόλτα, γιατί θα περάσετε πραγματικά πολύ όμορφα και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Όλα τα ζώδια στην στήλη του HerNews!

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Μαΐου έως 5 Ιουνίου

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 έως 23 Οκτωβρίου

Her News b

Ποια Γυναίκα – Σύμβολο είσαι με βάση το ζώδιο σου; Απο την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Her News