HerNews.gr
Διεθνή

Μασκ vs Μπέζος: Ο 1ος, ο 2ος και η διαφορά δισεκατομμυρίων. Ποιος είναι πρώτος στην λίστα του Forbes;

Μασκ vs Μπέζος: Ο 1ος, ο 2ος και η διαφορά δισεκατομμυρίων. Ποιος είναι πρώτος στην λίστα του Forbes;

Τίποτα δεν είναι σταθερό σε αυτήν τν ζωή. Ούτε καν για το ποιος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο! Τι νόμιζες; Ότι οι δισεκατομμυριούχοι δεν έχουν τα ups & down τους;

Στην πρώτη θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων στον κόσμο βρίσκεται πλέον ο Έλον Μασκ. Ο οποίος  εκτόπισε τον Τζεφ Μπέζος για τίποτα. Μόνο για 17 δισεκατομμύρια δολάρια.

Φωτό: Inc.Magazine

Η καθαρή περιουσία του Έλον Μασκ ξεπέρασε τα 230 δισεκατομμύρια δολάρια.  Καθώς οι μετοχές της Space X αυξήθηκαν κατά 33%, με την εταιρία να έχει χρηματιστηριακή αξία άνω των 100 δισ. δολαρίων.

Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας μέκανε άλματα, καθώς για πρώτη φορά εντάχθηκε στη λίστα με τους δέκα πρώτους δισεκατομμυριούχους στα μέσα του περασμένου έτους. Φανταστείτε… είναι και εργένης!

Ο ιδρυτής της Tesla βρίσκεται πάνω από τον ιδρυτή της Amazon Τζεφ Μπέζος, που κατείχε την πρώτη θέση, ενώ είναι πιο πλούσιος από τους Μπιλ Γκέιτς και Γουόρεν Μπάφετ μαζί. Η εκτόξευση του Μασκ και της εταιρείας του έγιναν στις 8 Οκτωβρίου, όταν οι μετοχές της SpaceΧ εκτινάχθηκαν σε δευτερεύουσα προσφορά. Τον Φεβρουάριο, η SpaceX είχε αξία 74 δισεκατομμύρια δολάρια, με 419,19 δολάρια ανά μετοχή.

Πλέον, η SpaceX είναι η δεύτερη πιο μεγάλη ιδιωτική εταιρεία στον κόσμο, πίσω από την Bytedance της Κίνας. Λίγο πριν από ένα χρόνο, ο Έλον Μασκ δεν έφτασε καν στη λίστα της Forbes με τους 10 πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, ενώ ο Μπέζος βρισκόταν στο νούμερο 1 με καθαρή περιουσία 113 δισ. δολάρια. Ωστόσο η περουσία του αυξήθηκε στα 197,8 δισ. δολάρια, καθώς η πανδημία και τα lockdown αύξησαν θεαματικά τις διαδικτυακές πωλήσεις.
BEVERLY HILLS, CA – FEBRUARY 26: SpaceX CEO Elon Musk – (Photo by John Shearer/Getty Images)

Νεότερα Άρθρα

Ραφαέλ Ναδάλ: Το ξεχωριστό του μήνυμα σε μια 95χρονη

Her News b

Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry: Aπέρριψαν επίσημα την απολογία της Sun για το άρθρο Clarkson

HerNewskl

Έξυπνο βραχιολάκι γονιμότητας ανιχνεύει τον Covid-19 πριν την εμφάνιση συμπτωμάτων

Her News