HerNews.gr
Social News

Ντέμης Νικολαΐδης: Αποκαλεί σε εκπομπή τη Δέσποινα Βανδή γυναίκα του

Σαν βόμβα έπεσε το διαζύγιο των Βανδή – Νικολαΐδη. Ήταν 15 Ιουλίου όταν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωναν μετά από 18 χρόνια τo τέλος του γάμου τους.

Από εκείνη την ημέρα κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια για τη λήξη του γάμου τους. Πριν από μερικές μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 13/9 ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στην Δέσποινα Βανδή.

Η αναφορά έγινε μέσα από την εκπομπή του στη Nova αναφέρθηκε στην πρώην πλέον σύζυγό του. Την πρώην συζυγό του Δέσποινα Βανδή την οποία αποκάλεσε γυναίκα του.

Στην ίδια εκπομπή ο Ντέμης θυμήθηκε τα χρόνια που ζούσαν στην Ισπανία και τη στιγμή που έπειτα από ένα παιχνίδι, η τραγουδίστρια τον πήρε τηλέφωνο για να τον ειδοποιήσει ότι γεννάει την κόρη τους. Θυμάται ακριβώς που ήταν και τι έκανε γιατί η γέννηση της κόρης του ήταν  μια πολύ συγκινητική στιγμή Τότε γεννήθηκε η κόρη τους Μελίνα.

«Χάσαμε 3-0. Μετά μπήκαμε στο λεωφορείο να γυρίσουμε στη Μαδρίτη. Πήγαμε στο γήπεδο να πάρουμε τα αυτοκίνητα. 10 δευτερόλεπτα πριν παρκάρω έξω από το σπίτι, με παίρνει η γυναίκα μου η Δέσποινα και μου λέει “έσπασαν τα νερά”. Μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε η κόρη μου», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην ποδοσφαιριστής, Ντέμης Νικολαΐδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Happy Day αλίευσε το σχετικό απόσπασμα

Νεότερα Άρθρα

Ρούλα Κορομηλά: «Νιώθουμε χρέος μας να κάνουμε έστω για λίγες στιγμές χαρούμενους όσους παλεύουν»

HerNewskl

Τζέιμι Φοξ: Η ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του – «Αρχίζω επιτέλους να βρίσκω τον εαυτό μου»

HerNews ka

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρουσίασε την εντυπωσιακή συλλογή του από φανέλες

HerNews ka