HerNews.gr
Social News

Μιχάλης Οικονόμου & Γιώργος Μακρής: Γιατί δεν παντρεύτηκαν με πολιτικό;

Οι Μιχάλης Οικονόμου και  Γιώργος Μακρής επισημοποίησαν χθες τη σχέση τους.  Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης όπως βλέπουμε να ξεκαθαρίζει με νέα του ανάρτηση ο πρωταγωνιστής της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια».

 

Ο  ηθοποιός ανακοίνωσε το μεγάλο βήμα που έκανε με τον αγαπημένο του και πατέρα του γιου του Νικηφόρου. Παρ’ όλα αυτά θέλησε να τονίσει πως δεν μπόρεσαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, καθώς μέχρι στιγμής η Πολιτεία δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο σε ομόφυλα ζευγάρια.

«Ευχαριστούμε θερμά για τις όμορφες ευχές! Πρέπει όμως εδώ να κάνουμε μια υπενθύμιση, καθώς πολλές ιστοσελίδες έγραψαν πως παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Όχι, δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η Πολιτεία δεν μας δίνει ακόμη το δικαίωμα να το κάνουμε. Υπογράψαμε απλά ένα σύμφωνο συμβίωσης, άσχετα που εμείς από τη χαρά μας λέμε πως παντρευτήκαμε, αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι περισσότερο να κάνουμε από αυτό.

Ελπίζουμε σύντομα όλα τα ζευγάρια σε αυτή τη χώρα να έχουν τα ίδια δικαιώματα, όχι μόνο για γάμο αλλά και για τεκνοθεσία. Για να είμαστε και εμείς και τα παιδιά μας εξασφαλισμένοι και στη ζωή και στην απώλεια. Ας είμαστε οι εαυτοί μας άφοβα, η αγάπη είναι φως και δεν κρύβεται!».

 

Νεότερα Άρθρα

Χρήστος Μάστορας: Έξαλλος με θαμώνα που φλέρταρε τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Her News

Σοκάρει ο Χρήστος Μάστορας: Οι φωτογραφίες του από το νοσοκομείο

HerNews ka

Τιτίκα Στασινόπουλου: «Τα άτομα που καταγγέλθηκαν στο #Μetoo τελείωσαν με την υποκριτική»

Her News b