HerNews.gr
Μόδα

Styling tips που θα κάνουν κάθε σύνολο σου να φαίνεται ακριβό

Τα πιο κομψά λουκ είναι εκείνα που δείχνουν προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και αποπνέουν πολυτέλεια.  

Το σωστό styling μπορεί να απογειώσει το κάθε λουκ σου αυτό το ξέρουν όλοι. Γιατί κάνει κάθε σύνολο σου να φαίνεται απαράμιλλα κομψό και απολύτως πολυτελές, χωρίς να έχεις δαπανήσει αμέτρητα χρήματα. Πώς γίνεται αυτό; Υπάρχουν κάποια στυλ που θα κάνουν κάθε σύνολο σου να φαίνεται ακριβό. 

Δώσε προσοχή στην εμφάνιση σου. Για να φαίνεσαι πολυτελής θα πρέπει πρώτα να δώσεις προσοχή στην κατάσταση του ρούχου. Πρόσεχε, λοιπόν, να μην είναι τσαλακωμένα και να μην προεξέχουν ραφές και κλωστές και φυσικά να μην είναι λερωμένα. 

 

Είναι σημαντικό να δίνουμε προσοχή και στις μεταλλικές λεπτομέρειες στα ρούχα και τα αξεσουάρ, καθώς πολλές φορές αφαιρούν στιλιστικούς πόντους αντί να προσθέτουν. Απέφυγε τις γυαλιστερές ασημένιες λεπτομέρειες και τις έντονες χρυσές.  

Επέλεξε τα; μονόχρωμα looks.  Όσες φορές και να το διατυπώσουμε, δεν θα μπορέσουμε και πάλι να τονίσουμε την αξία των μονόχρωμων συνόλων. Οι αποχρώσεις των ουδέτερων και σκούρων χρωμάτων πάντα θα αναδεικνύουν και θα εξελίσσουν μία εμφάνιση.

 

 

Επένδυσε σε ποιοτικές υφές: Επέλεξε ρούχα με δερμάτινο εφέ, βελουτέ, σατινέ, βαμβακερά και κασμιρένια ρούχα, που θα κάνουν κάθε look σου όχι απλά κομψό αλλά και πολυτελές. Απέφυγε υφάσματα και υφές, που δείχνουν με πλάγιο τρόπο την πραγματική τους τιμή και γενικά ότι είναι πιο φτηνά.  

 

 

Νεότερα Άρθρα

Kατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το πιο stylish δερμάτινο παλτό!

HerNewskl

Υβόννη Μπόσνιακ: Η elegance εμφάνιση της που θα θέλεις να αντιγράψεις αυτό το φθινόπωρο

HerNews ka

Λένα Ζευγαρά: Εντυπωσίασε με total white look της στις «Ημέρες Θάλασσας 2023»

Her News