HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Fishy: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ταξιδεύει με τον Σωτήρη Καλυβάτση

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 16:30, το «Fishy» βγαίνει στα ανοιχτά της Κέρκυρας.

Αυτή την εβδομάδα, ο καλεσμένος κάνει την ανατροπή: εμφανίζεται με το δικό του σκάφος.

Μετά από επίμονη προσπάθεια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Κώστας Αντωνιάδης, ο σύμβουλος ψαρέματος, πείθουν τον Σωτήρη Καλυβάτση να επιβιβαστεί στο σκάφος της εκπομπής, την «Εύα», και όλοι μαζί ξεκινούν για ψάρεμα.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης έχει προηγούμενη εμπειρία στο ψάρεμα, αλλά έχει πολλά να μάθει από τον Κώστα. Τελικά τι ψάρια θα πιάσει;

Η ημέρα συνεχίζεται με μια όμορφη βόλτα στην Κέρκυρα. Ο Γιάννης και ο Σωτήρης περπατούν δίπλα στο Ποντικονήσι και συζητούν.
Κατά τη διάρκεια του περιπάτου τους
συναντούν τον Στρατή, ο οποίος φτιάχνει τσάντες από ανακυκλωμένα ιστιοπλοϊκά πανιά. Μαθαίνουν για την εταιρεία του και την αγάπη του για το περιβάλλον, όσο εκείνος τους δείχνει πώς κατασκευάζει τις τσάντες του.

Έφτασε, όμως, η ώρα για φαγητό. Ο Λάμπρος αναλαμβάνει δράση και μαγειρεύει για τον καλεσμένο, ο οποίος αποδεικνύεται καλός βοηθός. Μέχρι να ετοιμαστεί το γεύμα, ο Γιάννης με τον Σωτήρη συζητούν δίπλα στη θάλασσα. Τα πιάτα φτάνουν στο στρωμένο τραπέζι και η κουβέντα συνεχίζεται τρώγοντας.

«FISHY»

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:30 ΣΤΟ MEGA

#Fishy

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Φιλίνη: «Μίλησα πριν 20 χρόνια για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχω βιώσει»

Her News

Αθηνά Οικονομάκου: «Κάθε φορά με ρωτάς πόσα βγάζω από το Instagram, δεν θέλω άλλο»

HerNews ka

Κώστας Σόμμερ: «Δεν είναι το ιδανικό να ζητείται από τους ηθοποιούς ο αριθμός των ακολούθων τους στο instagram, αλλά έτσι προχωράνε τα πράγματα πλέον»

Her News b