HerNews.gr
Διεθνή

Άλεκ Μπάλντουιν – Rust: Το όπλο εκπυρσοκρότησε στο γύρισμα- ‘Ολα όσα έγιναν γνωστά

rust
Συντετριμμένος ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν μετά την απρόσμενη τροπή των γυρισμάτων της ταινίας.

Ο 63χρονος σταρ Άλεκ Μπάλντουιν μετά τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας του «Rust» και τον τραυματισμό του σκηνοθέτη, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να ασκηθεί δίωξη εις βάρος του. «Παγώνουν» επ’ αόριστον τα γυρίσματα της ταινίας, η πλοκή της οποίας περιλαμβάνει μια τραγική λεπτομέρεια, δεδομένων των πρόσφατων εξελίξεων.

rust

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για το τρομερό περιστατικό, ο 63χρονος σταρ γύριζε μια σκηνή για την ταινία (της οποίας είναι και συμπαραγωγός) στο Ράντσο Μπονάνζα Κρικ, κοντά στην πόλη Σάντα Φε του Νέου Μεξικό, όταν ένα όπλο που βρισκόταν στο σετ ως σκηνικό αντικείμενο εκπυρσοκρότησε, γύρω στις 13.50 την Πέμπτη (τοπική ώρα).

Η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς σκοτώθηκε, ενώ τραύματα υπέστη και ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα, σκηνοθέτης του γουέστερν. Η Χάτσινς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Σάντα Φε όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ ο Σόουζα νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Christus St. Vincent, με κάποια ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι μπορεί να έχει πάρει ήδη εξιτήριο.

rust

Τι ξέρουμε για την τραγωδία

Μέχρι στιγμής, οι ανακοινώσεις της τοπικής αστυνομίας δίνουν με το σταγονόμετρο πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία. Κάνουν λόγο για ένα όπλο που χρησιμοποιούνταν στα γυρίσματα ως σκηνικό αντικείμενο. Η εκπυρσοκρότηση συνέβη εν μέσω του γυρίσματος ή της πρόβας μιας σκηνής και είχε ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση «βλήματος» που χτύπησε την Χάτσινς και τον Σόουζα. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο εάν ο ηθοποιός πάτησε εσκεμμένα ή όχι την σκανδάλη, ενώ πολλά σενάρια κάνουν τον γύρο του διαδικτύου για το πώς μπορεί να προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό μιας γυναίκας ένα όπλο (θεωρητικά) γεμισμένο με άσφαιρα.

Καμία διευκρίνιση δεν έχει δοθεί επίσης σχετικά με το πώς τραυματίστηκαν δύο άτομα όταν ο Μπάλντουιν πυροβόλησε.

Ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής αναφέρει ότι τα γυρίσματα του Rust φυσικά «παγώνουν για απροσδιόριστο διάστημα», ενώ επισημαίνεται ότι ολόκληρο το καστ και το συνεργείο είναι συντετριμμένο για όσα συνέβησαν στο ράντσο.

 

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: Aποκάλυψε το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου

HerNewskl

Gracie Bon: Influencer δεν χωράει να καθίσει σε συμβατικά καθίσματα λόγω του πισινού της

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Το λάδι για τη στέψη του καθαγιάστηκε στους Άγιους Τόπους

HerNews ka