HerNews.gr
Ελλάδα

Φίλιππος Γλύξμπουργκ-Νίνα Φλορ: Ο παραμυθένιος γάμος στη Μητρόπολη

Σαν βγαλμένος απο παραμύθι, πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με την Νίνα Φλόρ στην  Μητρόπολη Αθηνών. Την παράσταση έκλεψε η νύφη Νίνα Φλορ, με υπέροχο νυφικό.  

Η εντυπωσιακή Antique Corsage Tiara της τέως βασίλισσας Άννα Μαρία κοσμούσε το κεφάλι της Νίνα Φλόρ. Είναι ένα οικογενειακό κειμήλιο της τέως βασιλικής οικογένειας που φορούσαν στον γάμο τους η Μαρί Σαντάλ, αλλά και η Τατιάνα Μπλάτνικ. 

Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε το μυστήριο στην ίδια εκκλησία που είχε γίνει και ο γάμος των γονιών του Φίλιππου, πρίν 57 χρόνια. Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε σύμφωνα με το πρωτόκολλο κατά της πανδημίας, δηλαδή με 100 καλεσμένους.

Ορισμένοι από τους εκλεκτούς καλεσμένους που πέρασαν την είσοδο της Μητρόπολης, ήταν ο αδερφός του γαμπρού Νικόλαος με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ, η Αλεξία με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα.
Ακόμα, ήταν εκεί η μικρότερη κόρη, Θεοδώρα, η Μαρί Σαντάλ με τον σύζυγό της Πάυλο και τα παιδιά τους, αλλά και η μικρότερη αδερφή της Άννας Μαρίας και πριγκίπισσας της Δανίας, Βενεδίκτη. 

Από νωρίς το μεσημέρι, πλήθος κόσμου βρέθηκε έξω από τον ιστορικό ναό της Μητρόπολης για να παρακολουθήσει την άφιξη του γαμπρού Φίλιππου αλλά και την είσοδο της εντυπωσιακής νύφης.

Οι προσκεκλημένοι, που βρέθηκαν στη Μητρόπολη, είδαν από κοντά τον Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης.Για όσους δεν βρέθηκαν στην εκκλησία , στήθηκε γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να παρακολουθήσουν την τελετή.Ο Φίλιππους Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλόρδη είχαν κάνει πολιτικό γάμο στην Ελβετία παρουσία των γονιών τους και σήμερα πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Νεότερα Άρθρα

Σε έξαρση κορωνοϊός, κοξάκι & γρίπη – «Να κάνουμε τα εμβόλια»

HerNews ka

Συγκινεί ο σύζυγός της Φώφης Γεννηματά: «Συνεχίζουμε στο ζεϊμπέκικο της ζωής που μας δίδαξε»

Her News

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είχα γίνει η ασπίδα της» – Τι είπε για την Τζωρτζίνα

HerNews ka