HerNews.gr
Social News

H Google μας δίνει τη δυνατότητα για συνεχόμενο scrolling

Η Google λέει ότι συνεχίζει να αναζητά τις καλύτερες απαντήσεις σε οτιδήποτε κι αν κάνει. Σήμερα, περισσότεροι από 60.000 υπάλληλοι από 50 διαφορετικές χώρες απασχολούνται στα εκατοντάδες προϊόντα της εταιρείας που χρησιμοποιούνται από δισεκατομμύρια ανθρώπους

H Google μας δίνει τη δυνατότητα για συνεχόμενο scrolling. Πως; Η αγαπημένη μας και πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης εισήγαγε πρόσφατα τη δυνατότητα για συνεχόμενο scrolling μέχρι τελικής πτώσεως, παρέχοντας στους χρήστες κινητών συσκευών ενισχυμένη πρόσβαση σε πληροφορίες και αποτελέσματα αναζήτησης.  

Αυτή λοιπόν η νέα λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες κινητών να σκρολάρουν συνεχώς για να βλέπουν τις ειδήσεις που θέλουν να διαβάσουν, αντί να χρειάζεται να πατούν “next” για να συνεχίσουν στο επόμενο σετ ειδήσεων.  

 

Τι σημαίνει όμως πρακτικά αυτό για τους χρήστες;

H Google αποφάσισε να τους έχει όλους ευχαριστημένους, αφού στο google search, θα ενεργοποιήθει το συνεχόμενο scrolling, που σημαίνει οτι αφού δείτε τα 10 πρώτα αποτελέσματα, δε θα χρειαστεί να αλλάξετε σελίδα, μιας και το search θα φορτώσει αυτόματα τα επόμενα για την δικιά μας ευκολία. 

Όπως έγινε γνωστό η ίδια δήλωσε ότι η νέα εμπειρία αναζήτησης, θα ξεκινήσει να εμφανίζεται πρώτα για τις αναζητήσεις στα Αγγλικά σε κινητά στις H.Π.Α., με τη νέα αυτή λειτουργία να υποστηρίζεται και να είναι διαθέσιμη τόσο στη Mobile όσο και στην desktop έκδοση του Google Search για πολλές αναζητήσεις! 

Lets Google it! 

 

Νεότερα Άρθρα

Άκης Πετρετζίκης: Ποζάρει η έγκυος σύντροφός του!

Her News b

Νίκος Μπάρκουλης: “Ξύπνησε το «μικρόβιο» μέσα μου“

Her News b

Twitter, η επόμενη μέρα: Φεύγουν… νύχτα οι διασημότητες εξαιτίας του Ίλον Μασκ

Her News b