HerNews.gr
Μόδα

Instagram: Αυτός είναι ο λογαριασμός με όλα τα outfits της σειράς “Sex and the City”

“And just like that..” Στο Instagram υπάρχει που είναι αφιερωμένος στα ρουχα που φορούν οι πρωταγωνίστριες του Sex and The City. Μια πραγματική εγκυκλοπαίδεια μόδας για τις φαν της σειράς, απο τη δεκαετία του 1990 μέχρι και σήμερα!

Για εμάς που λατρεύουμε το Sex & The City και αναμένουμε τα νέα επεισόδια του  “And just like that..” πάντα στο μυαλό μας έχουμε τα ρούχα που έχουν “σημαδέψει” την αμερικανική σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.

Το fashion icon Carrie Bradshaw, μπορεί να έχει κλέψει διαχρονικά την παράσταση με τις ενδυματολογικές τις επιλογές, οι συμπρωταγωνίστριές της όμως δεν πάνε πίσω.. Στο συγκεκριμένο λογαριασμό στο Instagram, γίνονται αναρτήσεις απο outfits που φόρεσαν στα επεισόδια του “Sex and the City” στο παρελθόν, αλλά και αυτά που επιλέγουν να φορούν στα νέα γυρίσματα..

Πολλές μάρκες μετατρέπονται σε είδη πολυτελείας, όπως τα παπούτσια Manolo Blahnik και Jimmy Choo, που ώς γνωστόν είναι οι αγαπημένες μάρκες της Carrie Bradhsaw.

“Θα τολμούσα να πω ότι ο συνδυασμός υψηλής ραπτικής και fast fashion που έφερε η Patricia Field στο προσκήνιο επηρέασε τους περισσότερους ανθρώπους που εργάζονται στη μόδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο”, δήλωσε η Chelsea Fairless σχετικά με την επιρροή που συνεχίζει να έχει στη μόδα το Sex & The City.

“Γνωρίζαμε ότι ήταν κάτι που θα ήθελαν οι άνθρωποι. Και μας δίνει επίσης την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε όλες τις γνώσεις μας όσον αφορά τη μόδα της δεκαετίας του ’90 / αρχές της δεκαετίας του 2000 που μέχρι τότε ήταν άχρηστες” , είπαν σε μια συνέντευξη για τον Dazed & Confused.

Μιας και εμπνευστήκαμε από τις νέα εμφανίσεις των πρωταγωνιστριών , σας παρουσιάζουμε τα υπέροχα κομμάτια που θέλουμε να φορέσουμε μέχρι να κλείσουμε τα 100 μας. 

Η παρέα του «Sex and the City» στα νεα επεισόδια, θα αποτελείται και πάλι από τέσσερις φίλες, αφού η Κάρι Μπράντσο θα έχει νέα κολλητή στην πρεμιέρα, την ντοκιμαντερίστρια Λίσα Τοντ Γουέξλεϊ, που θα την υποδυθεί η Άρι Πάρκερ. Στο καστ προστέθηκε και η βραβευμένη με Tony, Σάρα Ραμίρεζ, η οποία έγινε γνωστή από την επιτυχημένη σειρά Grey’s Anatomy.

“Sex and the City” WE LOVE YOU!

 

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η iconic εμφάνιση της στα καλλιστεία ομορφιάς

HerNewskl

Justin & Hailey Bieber: 8 φορές που απογείωσαν το couple styling!

HerNews ka

Τα πιο ακριβά παπούτσια όλων των εποχών

Her News