HerNews.gr
BRIDE NEWS

Τι να φορέσω σε μία pre wedding φωτογράφιση;

Το ερώτημα ‘’Τι να φορέσω σε μία pre-wedding φωτογράφιση’’ σίγουρα κυριαρχεί στο μυαλό πολλών ζευγαριών που προετοιμάζονται για αυτό το είδος φωτογράφισης.

Χρειάζεται να επιλέξετε outfits που να σας κάνουν να δείχνετε και να αισθάνεστε όμορφα. Να είναι συνυφασμένα με την τοποθεσία και να ‘’λένε’’ κάτι για εσάς. Πλέον, πολλά ζευγάρια συνηθίζεται να επιλέγουν διαφορετικές τοποθεσίες για να συνδυάσουν και διαφορετικά outfits (επίσημα και casual).

Μην ξεχνάτε το βασικό όμως: Η συγκεκριμένη φωτογράφιση είναι μία ευκαιρία να πείτε την δική σας ιστορία και το τι σας αρέσει να κάνετε μαζί. Παρακάτω θα σας παραθέσουμε κάποια tips που θα κάνουν την επιλογή σας πιο εύκολη.

Αποφασίστε ανάλογα την τοποθεσία
Το πρωταρχικό και το σημαντικότερο είναι να κάνετε μία επιλογή που θα ανταποκρίνεται οπτικά στην τοποθεσία. Αν θέλετε μία φωτογραφία στο κέντρο της πόλης, φορέστε πιο καθημερινά και casual ρούχα. Αντίθετα, εάν επιλέξετε ένα πιο παραμυθένιο τοπίο που θα θυμίζει σκηνικό γάμου, ποντάρετε σε κάτι πιο επίσημο. Όπως και να έχει, φροντίστε να είστε ένα με την τοποθεσία που επιλέξατε.

Να είστε άνετοι
Μπορεί σε πολλές περιπτώσεις, η συγκεκριμένη προϋπόθεση να έρχεται δεύτερη στο μυαλό του ζευγαριού αλλά ίσως είναι και η σημαντικότερη. Μπορείτε για αρχή να δοκιμάσετε κάποια πιο ανάλαφρα και δροσερά υφάσματα την καλοκαιρινή περίοδο (π.χ. λινό ύφασμα για τον άνδρα) και ρούχα τα οποία να κολακεύουν τη σιλουέτα σας. Επιπλέον, επειδή θα πρέπει συνεχώς να κινείστε ή να αγκαλιάζεστε, σκεφτείτε ρούχα τα οποία θα σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα και δεν θα σας πνίγουν. Πιο πρακτικά, ρωτήστε τον εαυτό σας «Τι θα φορούσα σε ένα ραντεβού;» και μπορεί να πάρετε την καλύτερη απάντηση.

Δείτε περισσότερα στο Ετοιμάζω Γάμο!

 

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: H εντυπωσιακή της εμφάνιση με νυφικό που ενθουσίασε τους fans της!

HerNewskl

Νυφικά: Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

Her News

5 αποφάσεις που πρέπει να πάρετε πριν το γάμο σας

Her News