HerNews.gr
Beauty

Κυριακή Αναστασοπούλου: Τα do not για τα φρύδια

Τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας και ο σωστός σχηματισμός τους μας χαρίζει την τέλεια εικόνα. Για αυτό και συνομίλησα με την make up artist Κυριακή Αναστασοπούλου για όσα θες να ξέρεις για τα φρύδια σου αλλά και όσα δεν πρέπει να κάνεις σε αυτά.

Do not για τα φρύδια

• Μη βγάζεις υπερβολικά τα φρύδια σου, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αλλοιώσεις τα χαρακτηριστικά σου, κάτι που σίγουρα δεν επιθυμείς. Επίσης το λεπτό φρύδι δεν είναι στην μόδα.
• Κατά τον σχηματισμό στα φρύδια, επικεντρώσου στο κάτω μέρος των φρυδιών και όχι στο πάνω, γιατί υπάρχει πιθανότητα να χαλάσεις το φυσικό τους τόξο.

• Απέφυγε το υπερβολικό τριμάρισμα, γιατί ακόμη και στα πιο πυκνά φρύδια είναι ικανό να προκαλέσει αραίωση.
• Μην χρησιμοποιείς έντονο μαύρο μολύβι ή σκιά για το χρωματισμό των φρυδιών σου. Το αποτέλεσμα θα αγριέψει τη συνολική σου εμφάνιση όποιο τόνο δέρματος και μαλλιών κι αν έχεις.

Όπως και να έχει προσπάθησε να παραμείνεις κοντά στο φυσικό σχήμα στα φρύδια σου χωρίς υπερβολές και πολλές ακράτητες, ‘Όποιον τρόπο λοιπόν και να επιλέξεις για το σχηματισμό τους. 

Extra tip: μην ξεχάσεις το χαμόγελό σου, γιατί πέρα από την κορνίζα των ματιών, που είναι τα φρύδια σου πλέον σημαντικό είναι και το περιεχόμενο του πίνακα και η διάθεση σου.

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Crystal Eyes: To μακιγιάζ που ταιριάζει σε εσάς που είστε καλεσμένες σε event

HerNewskl

3 τρόποι για να διορθώσεις τα λάθη από το τεχνητό μαύρισμα

Her News b

Φρύδια: Αυτές είναι οι τάσεις που επικρατούν το 2022!

HerNewskl