HerNews.gr
BRIDE NEWS

Ιδέες για ένα πρωτότυπο πάρτυ γάμου

Όλοι, πριν παντρευτούμε, έχουμε παρευρεθεί σε αρκετούς γάμους και μπορούμε με ευκολία να πούμε ένα πράγμα. Οι πραγματικά πετυχημένοι γάμοι είναι λίγοι. Και δεν εννοούμε, φυσικά, την πορεία του ζευγαριού στον χρόνο, αλλά το πάρτυ εκείνης της ημέρας.
Τι κάνει ένα γαμήλιο πάρτυ πετυχημένο; Φυσικά η αγάπη και η χαρά του ζευγαριού, το κέφι των πολύ κοντινών φίλων, το καλό φαγητό και η διασκέδαση.
Το να περάσουν οι καλεσμένοι καλά είναι κάτι που επιθυμεί έντονα κάθε ζευγάρι που παντρεύεται. Να χορέψουν με την ψυχή τους, να γελάσουν, να βγάλουν δεκάδες φωτογραφίες και να θυμούνται αυτόν τον γάμο.


Θέλετε να είναι και ο δικός σας γάμος ένας από αυτούς τους αξέχαστους γάμους; Που τους θυμούνται όλοι και τους αναπολούν όσα χρόνια κι αν περάσουν;
Μιλήσαμε με τους ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη εμπειρία σε γαμήλια πάρτυ: την εταιρεία Magic Weddings που ειδικεύεται στο Wedding Entertainment. Μας αποκάλυψαν πολλά από τα μυστικά τους κι εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τις πιο εύκολα υλοποιήσιμες ιδέες για πρωτότυπο γάμο, ώστε οι καλεσμένοι σας να εντυπωσιαστούν, να περάσουν καλά και να μείνουν στο πάρτυ ενθουσιασμένοι μέχρι το πρωί!

1. Φροντίστε να έχετε ευφάνταστα κοκτέιλ

Αντί για τη συνηθισμένη υποδοχή στον χώρο της δεξίωσης με σαγκρία ή σαμπανιζέ κρασί, προσφέρετε κάτι διαφορετικό. Χρωματιστά κοκτέιλ σε πρωτότυπα ποτήρια είναι μία λύση. Μία άλλη είναι να δώσετε τη δυνατότητα στους καλεσμένους να φτιάξουν το δικό τους κοκτέιλ επιλέγοντας το φρούτο που θέλουν να προσθέσουν στη σαμπάνια τους και διαλέγοντας μέσα από διάφορα χρωματιστά παγάκια σε ιδιαίτερα σχήματα. Ή ακόμα καλύτερα να φτιάξουν στο μπαρ το ολόδικό τους κοκτέιλ με όποιο υλικό θέλουν και να βγάλουν με αυτό πολλές φωτογραφίες για τα social media.

 

 

2. Μια διασκεδαστική χορογραφία

Μετά τον πρώτο χορό (ή αντί για αυτόν), ετοιμάστε ένα υπέροχο θέαμα χορεύοντας μια ρυθμική χορογραφία σε κάποιο αγαπημένο σας dance τραγούδι. Θα χρειαστείτε μερικά μαθήματα χορού και πρόθυμούς συμμετέχοντες. Αν αυτοί είναι οι γονείς ή οι παππούδες, το θέαμα θα γίνει ακόμα πιο διασκεδαστικό και φυσικά συγκινητικό.

3. DJ για χορό μέχρι πρωίας

Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά δεν είναι τόσο. Μην κάνετε πειραματισμούς. Μην εμπιστευτείτε τον DJ που σας δίνουν μέσα στο πακέτο της συνολικής τιμής του χώρου. Εμπιστευθείτε έναν επαγγελματία DJ για γάμο που ξέρει πώς να απογειώσει το κέφι και έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για άψογο ήχο. Και μην ξεχνάτε το booth του DJ και το Bar πρέπει να είναι δίπλα στην χορευτική πίστα, για να έχουν άμεση επαφή με τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα στο Ετοιμάζω γάμο 

Νεότερα Άρθρα

Δώρο για τον κουμπάρο & την κουμπάρα: Προτάσεις για τα ωραιότερα δώρα

Her News

Νυφικά χτενίσματα: Υπέροχες προτάσεις για τη νύφη

Her News

Σημάδια ότι ο γάμος σας θα αντέξει στον χρόνο!

Her News