HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Χρήστο Νικολόπουλο

Το «Σπίτι με το MEGA», υποδέχεται τον Χρήστο Νικολόπουλο το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στις 22:00, και παρουσιάζει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση τη συναυλία του κορυφαίου λαϊκού συνθέτη στο Θέατρο Άλσος.

Σε αυτή τη ξεχωριστή βραδιά, ο Χρήστος Νικολόπουλος έχει συνοδοιπόρους τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες.

Η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία και η Πίτσα Παπαδοπούλου, οι «μούσες» του, όπως ο ίδιος τις αποκαλεί, οι οποίες έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του σε πρώτη εκτέλεση, θα μας παρασύρουν σε ένα μελωδικό ταξίδι με τραγούδια – «διαμάντια» που έχουμε αγαπήσει και έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική δισκογραφία.

Με τη συνοδεία δεκαμελούς ορχήστρας με εξαιρετικούς μουσικούς, το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει διαχρονικά τραγούδια που έχουμε σιγοτραγουδήσει και μας συντροφεύουν σε ξεχωριστές μας στιγμές: από τα «Αγριολούλουδο», «Νύχτα στάσου», «Αν πεθάνει μια αγάπη» και «Νυχτερίδες και αράχνες», μέχρι τα «Δεν μετανιώνω», «Άιντε μάτια μου γλυκά», «Παίξε Χρήστο επειγόντως» και «Δεν υπάρχουν άγγελοι».

Οι σπουδαίες κυρίες της ελληνικής μουσικής εναλλάσσονται στη σκηνή σόλο και σε ντουέτα για να κάνουν μια αναδρομή σε μεγάλες επιτυχίες-σταθμοί του καταξιωμένου δημιουργού, καθώς και λιγότερο γνωστά τραγούδια του που αξίζει να ξαναθυμηθούμε.

Guest star της βραδιάς ο Κώστας Μακεδόνας, που ανεβαίνει στη σκηνή για να ερμηνεύσει μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο επιλογές από τη δισκογραφία του μεγάλου συνθέτη.

Μια βραδιά με αθάνατα λαϊκά τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA», το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στις 22:00 στο MEGA.

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» ΜΕ TON ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ MEGA

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα: «Θα κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων τους επόμενους μήνες»

HerNews ka

Θάνος Πετρέλης: «Η διασκέδαση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει»

Her News b

Τόνια Σωτηροπούλου: «Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό»

HerNews ka