HerNews.gr
Social News

Μαρία Ηλιάκη: Θηλάζει δημόσια το μωρό της και ρίχνει το Instagram

Μια τρυφερή φωτογραφία όπου θηλάζει το μωράκι της δημόσια, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη. Η νέα μανούλα περνάει τον ελεύθερο χρόνο μαζί με την κόρη της και συχνά πυκνά, ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram που κερδίζουν εκαντοντάδες likes και σχόλια απο τους followers της.

Η φωτογραφία αυτή με το δημόσιο θηλασμό, ήταν και ο λόγος που η  Μαρία Ηλιάκη έλαβε αρκετά μηνύματα απο followers που της έλεγαν πως είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα που περνά για τον δημόσιο θηλασμό.
Διαβάζοντας τα μηνύματα, η Μαρία Ηλιάκη έκανε μερικά stories στο Instagram, στα οποία ανέφερε  πως η δημοσίευση της φωτογραφίας αυτής δεν ήταν για να στηρίξει τον δημόσιο θηλασμό καθώς θεωρεί ότι είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό.
Η Μαρία Ηλιάκη συγκεκριμένα είπε στα stories της:

«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα “μπράβο σου που στηρίζεις τον δημόσιο θηλασμό”. Η αλήθεια είναι πως δεν ανέβασα αυτή τη φωτογραφία για να στηρίξω τον δημόσιο θηλασμό γιατί δε σκέφτηκα ποτέ ότι είναι κάτι που χρειάζεται στήριξη. Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ φυσιολογικό οπότε μου βγήκε πολύ αυθόρμητα.

Τις πρώτες φορές έβαζα ένα πανάκι και καλά για να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια το μωρό αλλά δε το πολυήθελε οπότε σταμάτησα να της το βάζω. Δε σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να ντρέπονται ή άνθρωποι που μπορεί να πουν “α γιατί θηλάζει αυτή δημόσια”, πολύ φυσιολογικό το θεώρησα γι’ αυτό και δε σκέφτηκα ποτέ αν θα το κάνω ή όχι» ανέφερε στα stories της η Μαρία Ηλιάκη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Η Μαρία Ηλιάκη που φέτος βρίσκεται τηλεοπτικά στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου, στην εκπομπή «Τι λες τώρα», δημοσίευσε την όμορφη φωτογραφία απο ένα καφέ της Ζυρίχης, όπου θηλάζει δημόσια την κόρη της.

Νεότερα Άρθρα

Matthew Perry: Οι συμπρωταγωνιστές του από το «Friends» εξέδωσαν κοινή δήλωση για τον θάνατό του

HerNews ka

Valentino: Μοντέλο έπεσε στην πασαρέλα και τα social media τα έβαλαν με τον οίκο μόδας

Her News

Ρούλα Σταματοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο στο σπίτι

HerNewskl