HerNews.gr
DECORNEWS

Οργάνωσε το τέλειο Halloween Party με όσα έχεις σπίτι

halloween
Θα στο παραδεχτώ. Το Halloween είναι μια εκπληκτική ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε το δημιουργικό ταλέντο μας στη ζωγραφική, το μασκάρεμα και την οργάνωση θεματικών πάρτυ.

Είναι οι τρομακτική νύχτα του χρόνου, όπου μπαίνουμε όλοι στο μυστήριο κλίμα που επικρατεί στους δρόμους, την υποβόσκουσα ησυχία μέσα στη φασαρία και το μασκάρεμα που μπορεί να σε τρομάξει ή να σε φέρει σε αγωνία. Αυτό είναι το Halloween και πριν μάθουμε πως να οργανώσουμε το ιδανικό πάρτυ, ας μάθουμε λίγα περισσότερα γι’ αυτή τη γιορτή του εξωτερικού.

halloween

Παρόλο που το θεωρούμε Αμερικάνικο έθιμο, η αλήθεια είναι ότι προέρχεται από την Ιρλανδία (έχει τις ρίζες της στην Κέλτικη γιορτή Samhain). Το Halloween ή αλλιώς All Hallow’s Eve σημαίνει «το βράδυ πριν από την Ημέρα των Αγίων Πάντων». Το νέο έτος για τους Κέλτες ξεκινούσε το Νοέμβριο.

halloween

Πίστευαν ότι η τελευταία μέρα του Οκτωβρίου ήταν μια από τις ελάχιστες ημέρες που μπορεί να επιτευχθεί επαφή με τον κόσμο των νεκρών. Αυτό το έθιμο με τα χρόνια μεταμορφώθηκε σε Trick or Treat, δηλαδή Φάρσα ή Κέρασμα, και εκατομμύρια παιδιά σε όλον τον κόσμο μεταμφιέζονται και πηγαίνουν και ζητούν γλυκά από σπίτι σε σπίτι.

Τα tips της διακόσμησης και οργάνωσης του  Party εδώ

Νεότερα Άρθρα

Πλακάκια μπάνιου: Ποια χρώματα δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα;

HerNews ka

Η σύγχρονη ζωγράφος Aliona Dyegtyarova ξεδιπλώνει συναισθήματα μέσα από τις ‘’fluid art’’ δημιουργίες της

Her News

5 τροφές που δεν πρέπει ποτέ να αποθηκεύετε στην πόρτα του ψυγείου

HerNews ka