HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Ένας οργασμός είναι λίγος… πολύ λίγος…

Ένας οργασμός είναι λίγος… πολύ λίγος… Πως μπορούμε να τους πολλαπλασιάσουμε; Θέλουμε το κάτι παραπάνω αλλά να ξέρετε ότι αυτό πηγάζει από εμάς!

Να μάθουμε καλά το σώμα μας 

Πρέπει να αναζητήσουμε και να εντοπίσουμε εκείνα τα σημεία ακριβώς που μας ερεθίζουν περισσότερο και εκείνα που έχουν την αντίθετη επίδραση. Αυτό είναι το βασικό για να μην έχετε μόνο έναν οργασμού αλλά παραπάνω! 

Μην βιάζεστε…

Επιβραδύνετε τις κινήσεις σας και κάντε πολλά ερωτικά προκαταρκτικά παιχνίδια. Είναι πολύ βασικό αυτό και εστιάζουν κυρίως στην διέγερση της κλειτορίδας. Έτσι θα επιτευχθεί ευκολότερα ο πολλαπλός οργασμός και όχι μόνο ο ένας. 

Να είστε ξεκούραστες πριν την σεξουαλική επαφή

Η ικανότητα να φτάσετε σε πολλαπλό οργασμό περιορίζεται από την έλλειψη ύπνου. Μετά από ένα οργασμό, πολλές γυναίκες αισθάνονται χαλαρές. Τόσο χαλαρές, που μπορεί να θέλουν να κοιμηθούν. Αλλά εάν είστε ξεκούραστες, μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτόν τον πειρασμό του ύπνου και να συνεχίσετε την… προσπάθεια για έναν ακόμα οργασμό.

Συνεπώς κορίτσια, μην αφήνεστε μόνο στον παρτενέρ σας αλλά να ξέρετε και να γνωρίζετε εσείς οι ίδιες τι σας αρέσει και τι όχι. Είναι εύκολο αρκεί να ψάξουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε στο σεξ. Αναζητήστε τι θέλετε και ζητήστε το!

Τι είναι οργασμός;

Ο οργασμός είναι μια ιδιαίτερη ψυχική και σωματική κατάσταση, το τελικό στάδιο της σεξουαλικής διέγερσης. Μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα της συνουσίας όσο και από τον αυνανισμό. Παρατηρείται στον άνθρωπο αλλά και σε αρκετά θηλαστικά.

Ο οργασμός όπως και το προκαταρκτικό ερωτικό παιχνίδι είναι πολυδιάστατο θέμα και εξαρτάται από τα βιώματα, την ψυχολογική κατάσταση των δύο συντρόφων εκείνη την στιγμή όπως και τον χαρακτήρα του καθενός από τους δύο.

Κοινό γνώρισμα του οργασμού στους ανθρώπους είναι η εκσπερμάτιση για τον άντρα και για τη γυναίκα η σύσπαση των μυών των εσωτερικών γεννητικών οργάνων, έτσι ώστε να βοηθήσουν στην κατακράτηση του σπέρματος και τη γονιμοποίηση, ενώ παρατηρείται και μεγάλη ποσότητα υγρών, φαινόμενο γνωστό ως γυναικεία εκσπερμάτιση.

Πηγή: wikipedia.gr

Νεότερα Άρθρα

Γιατί υποδεχόμαστε την Πρωτοχρονιά με κόκκινα εσώρουχα

Her News

Friends with Benefits: Θα πετύχει;

Her News b

Τι πρέπει να ξέρεις για την σεξουαλική ζωή της σχέσης σου;

Her News b