HerNews.gr
Health

Μήπως χρειάζεσαι αποτοξίνωση; – Όταν το σώμα προειδοποιεί πως κάτι συμβαίνει

Το σώμα μας δίνει σημάδια ότι χρειαζόμαστε αποτοξίνωση και καλό είναι να τα ακούμε. Παρακάτω θα δεις τα πιο συχνά.

Το πιο συχνό είναι οι πονοκέφαλοι. Βέβαια οι πονοκέφαλοι μπορεί να αποδοθούν σε μια σειρά από αιτίες, όπως η χαμηλή ενυδάτωση ή το στρες. Ωστόσο, οι τοξίνες στο σώμα μπορεί να ερεθίσουν το κεντρικό νευρικό σύστημα. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε πονοκεφάλους.

Επίσης τα κίτρινα δόντια και η χρόνια κακή αναπνοή μπορεί να είναι σημάδι συσσώρευσης χημικών ουσιών στο σώμα μας. Το σώμα μας μπορεί να αποτοξινώσει τα φυσικά χημικά. Όμως, επειδή κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, τα σώματα μερικών ανθρώπων είναι σε θέση να αποτοξίνωσουν πιο γρήγορα και διεξοδικά.

Επίσης κάτι που πρέπει να προσέξεις είναι οι μυϊκοί πόνοι. Το δηλητήριο στο σώμα μπορεί να επηρεάσει τους μυς και τις αρθρώσεις μας. Αισθάνεστε χρόνιο πόνο και έχουν αποκλειστεί άλλες πιθανές αιτίες; Η απάντηση μπορεί να είναι απλά ότι το σώμα σας προσπαθεί να αντιμετωπίσει πάρα πολλές τοξίνες.

Επίσης η  χαμηλή ενέργεια είναι ένα κουδουνάκι. Όταν το σώμα σας έχει υπερφόρτωση των τοξινών, μπορεί να αισθάνεστε ακραία εξάντληση. Αυτή δεν μπορεί να αναχαιτιστεί από την ανάπαυση.

Τέλος, αν είστε ευαίσθητοι στην κατανάλωση αλκοόλ ή αν ορισμένες μυρωδιές σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα, θα μπορούσε να οφείλετε στο ότι το σώμα σας δείχνει ότι έχετε την ανάγκη αποτοξίνωσης. 

Νεότερα Άρθρα

Κυριαρχεί η μωβ μέδουσα στις ελληνικές θάλασσες – Τι να κάνουμε σε ενδεχόμενο τσίμπημα

Her News

Το club των 5 π.μ: Λόγοι για να ξυπνάς πολύ νωρίς

Her News

Καταπολεμώντας τον πονόλαιμο: Τα καλύτερα αφεψήματα που θα σας ανακουφίσουν

HerNews ka