HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις απο 31 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 31/10 έως 06/11.
ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα θα σας βάλει σε μια διαδικασία να επενδύσετε κάποια χρήματα για τον επαγγελματικό σας χώρο, που λίγο αργότερα θα σας αποδώσει με οικονομικά οφέλη . Δεν αποκλείεται κάποιοι να κάνετε και μια πολύ σημαντική επαγγελματική συνεργασία.
Αν έχετε ανάγκη από κάποια χρηματοδότηση, για τα ζώδια του Κριού είναι πολύ ευνοϊκό διάστημα να ζητήσετε ένα δάνειο από τράπεζα. Αρκετοί επίσης θα θελήσουν να ασχοληθούν με θέματα κληρονομικών.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Για άλλη μια βδομάδα θα δώσετε περισσότερη προσοχή σε σχέσεις γάμο και συνεργασίες . Αρκετοί θα εσάς που ψάχνετε μια ασφάλεια μεγαλύτερη από τα άτομα που σχετίζεστε ή συνεργάζεστε, για να μπορέσετε να νιώσετε καλύτερα καθώς για εσάς, το κομμάτι της συναισθηματικής και της οικονομικής ασφαλείας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.
Προσπαθήστε να είστε όσο πιο πολύ ήρεμοι μπορείτε, γιατί ο Άρης σας προκαλεί εκνευρισμό στα ζώδια του Ταύρου.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Εσείς αυτή την εβδομάδα, θα θελήσετε να βγείτε λίγο παραπάνω από το σπίτι σας, να αλλάξετε με ένα τρόπο τη καθημερινοτητά σας, όπως επίσης να ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία ή με άτομα μέσα από το χώρο που εργάζεστε.
Αν πάλι κάποιοι από εσάς θελήσετε να βάλετε τη γυμναστική στη ζωή σας ή να επιλέξετε ένα άλλο τρόπο διατροφής, είναι ένα διάστημα που θα σας βοηθήσει για να το πετύχετε. Δεν αποκλείεται να ανανεώσετε και μια σύμβαση εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Τα ζώδια του Καρκίνου, αυτή την εβδομάδα θα ψάχνετε ασφάλεια μέσα από τις ερωτικές σας επαφές. Ξέρετε πολύ καλά πως δεν μπορείτε να λειτουργήσετε διαφορετικά, είστε άτομα με πολύ έντονο συναίσθημα και θέλετε να παίρνετε πίσω όλη αυτή την αγάπη και προστασία που προσφέρετε.
Είναι λοιπόν ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για να πάρετε αυτό ακριβώς που θέλετε. Εύνοια επίσης και χαρές από τα παιδιά σας που σας κάνουν υπερήφανους γονείς.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσεις όλο αυτό το διάστημα είχατε εστιάσει στα ερωτικά αλλά και στα παιδιά σας,τώρα θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εργασία σας γιατί με ένα τρόπο πριν δεν είχατε και πολύ ελεύθερο χρόνο για να το  κάνετε. Εστιάσετε λοιπόν στην εργασία σας και κλείστε συμφωνίες που πολύ πιθανόν να τις είχατε σε εκκρεμότητα.
Και θα ήθελα να προσπαθήσετε να μην έρθετε σε ρήξεις με άτομα της οικογενειάς σας ή με άτομα που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια της Παρθένου, θα κυλήσει με συμφωνίες επαγγελματικές με μετακινήσεις που πάλι θα γίνονται και πάλι για επαγγελματικούς λόγους και άφθονες και πολύ ευχάριστες επικοινωνίες με ευχάριστες ειδήσεις. Απολαύστε λοιπόν και κάποιες πολύ ιδιαίτερες στιγμές που θα προκύψουν με τα αδέλφια σας, μιλήστε τους για όλα αυτά που σκεφτόσασταν καιρό τώρα για να μπορέσουν να καταλάβουν και να σας βοηθήσουν αν χρειαστεί.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Εσείς θα εστιάσετε λίγο παραπάνω στο χώρο του σπιτιού σας αυτή την εβδομάδα ή θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσίας σας. Πολύ πιθανόν να αισθάνεστε λίγο περισσότερο ευάλωτοι ψυχολογικά και να νιώσετε έντονη νοσταλγία από στιγμές παρελθοντικές που έχουν να κάνουν με τους γονείς σας.
Αν έχετε θέματα κληρονομικά, είναι ένα διάστημα που μπορείτε να τα τακτοποιήσετε. Τα ζώδια του Ζυγού, θα έχετε επίσης κάποια έξοδα παραπάνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Εσείς, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κλείσετε και να υπογράψετε κάποια συμβόλαιο που για αρκετό διάστημα το σκεφτόσασταν και τώρα θα πρέπει να δράσετε. Δεν αποκλείεται να κλείνετε και κάποιες συνεργασίες με πολύ καλές οικονομικές απολαβές. Μην αφήσετε κάποιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες και εκμεταλευτείτε οτιδήποτε σας προκύψει. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι σε κάποιες συμπεριφορές που θα προκύψουν από πολύ δικά σας άτομα και θα σας εκνευρίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Τα ζώδια του Τοξότη και αυτή την εβδομάδα αποζητάτε τη μοναξιά σας, θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Θα ήθελα όμως να πάρετε τη βοήθεια που σας παρέχουν φίλοι σας και πολύ πιθανόν να είναι και μια οικονομική στήριξη προς εσάς.
Υπάρχουν επίσης προοπτικές να σας γίνει μια προσφορά για μια νέα εργασία με περισσότερα οικονομικά οφέλη το καταλαβαίνω πως νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και θέλετε την ησυχία σας, αλλά μην αφήσετε κάποιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για εσάς αυτή τη βδομάδα θα είναι να μπορέσετε να βρείτε ένα ερωτικό σύντροφο ιδιαίτερα για αυτούς που είναι μόνοι. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, θα σας γεμίσουν ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και όχι μόνο, γιατί το πιο πιθανόν να πρέπει να ασχοληθείτε με τη καριέρα και την εικόνα που δείχνετε προς τα έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Τι θα κάνετε ακριβώς αυτή την εβδομάδα Υδροχόοι μου, γιατί κινήστε παρασκηνιακά και κάπως καλυμμένα για να μην δίνετε τροφή για σχόλια; Τι είναι αυτό που θέλετε τόσο πολύ να κρύψετε; Θέλω να ξέρετε πως όλο αυτό άμεσα θα αποκαλυφθεί. Αν πάλι υπάρχουν για κάποιους από εσάς κάποια άτομα που σας σχολιάζουν πίσω από τη πλάτη σας, επίσης να ξέρετε πως πολύ σύντομα θα το μάθετε.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα, θα είναι πολλές οι προσκλήσεις από φίλους σας να βρεθείτε να μιλήσετε και πολύ πιθανόν να κλείσετε και κάποιες συμφωνίες ,δεν θα λείψουν τα ευχάριστα μηνύματα ούτε οι ευχάριστες μετακινήσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα και να χαρείτε ,μην απορρίψετε λοιπόν προσκλήσεις που θα σας γίνουν γιατί σίγουρα θα βγείτε χαμένοι και αυτές οι ευκαιρίες δεν δίνονται συχνά.

Όλα τα ζώδια στη στήλη του HerNews!

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 19 έως 25 Σεπτεμβρίου

Her News

5 καταστάσεις με τις οποίες εκνευρίζεται το κάθε ζώδιο

Her News b

Η αγάπη και ο πληγωμένος θεραπευτής

Her News