HerNews.gr
Social News

Baby boom: Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου

Η πανέμορφη Ευαγγελία Συριοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η πολυτάλαντη ηθοποιός γέννησε τον γιο της με τον Στράτο Πατσατζή. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram. Όλοι λιώσαμε!

Συγκεκριμένα η μανούλα Ευαγγελία Συριοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά το χεράκι του νεογέννητου γιου της.

 

 

«31/10/21… Η πρώτη μέρα της ζωής σου, η καλύτερη μέρα της δικής μου».  Έγραψε στην λεζάντα του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η ηθοποιός είχε επιλέξει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή για αρκετούς μήνες. Ήθελε να μοιραστεί το χαρμόσυνο γεγονός μόνο με πολύ δικούς της ανθρώπους. Ωστόσο, στον 6ο μήνα της κύησης η εφημερίδα Real News αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός. Φίλοι και θαυμαστές της ευχήθηκαν τότε με την ίδια λίγο διάστημα μετά να επιβεβαιώνει το γεγονός μέσω μιας ανάρτησης στα social media.

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση με την κοιλίτσα της εγκυμοσύνης ήταν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή Happy Day στον Alpha. 

Η ομάδα του HerNews εύχεται υγεία και ευτυχία στο μωράκι τους!

Νεότερα Άρθρα

 Δούκισσα Νομικού: “Με τα παιδιά μιλάω για τα πάντα. Δεν τους έχω μιλήσει ποτέ μωρουδίστικα”

HerNewskl

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανέβασε φωτογραφία με τον σύντροφό της Γιάννη Καραβασάνη για πρώτη φορά

Her News

Γάμος Φίλιππου – Νίνα Φλορ: Γιατί θα απουσιάζουν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

Her News b