HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Έρχεται το πρώτο unisex προφυλακτικό που αλλάζει τα δεδομένα στο σεξ

profylaktiko
Οι μέθοδοι αντισύλληψης είναι ένα ζήτημα υψίστης σημασίας για τη ζωή των ζευγαριών. Το ίδιο υψίστης σημασίας είναι και το θέμα που προκύπτει με το προφυλακτικό.

Το προφυλακτικό λοιπόν αποτελεί την κατεξοχήν μέθοδο, προστατεύοντας παράλληλα άνδρες και γυναίκες από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Αυτό που μέχρι στιγμής ίσως κάποιοι το είχαν σκεφτεί αλλά δεν είχε γίνει πραγματικότητα μέχρι σήμερα, είναι ένα unisex προφυλακτικό. Η Wondaleaf το σκέφτηκε και πολύ σύντομα θα μπορούμε να το έχουμε στα χέρια μας.

profulaktiko

Πώς λειτουργεί το unisex προφυλακτικό;

«Βασικά είναι ένα κανονικό προφυλακτικό με αυτοκόλλητο κάλυμμα», δήλωσε ο John Tang Ing Chinh, γυναικολόγος στην εταιρεία ιατρικών προμηθειών Twin Catalyst. «Είναι ένα προφυλακτικό με αυτοκόλλητο κάλυμμα που προσκολλάται στον κόλπο ή το πέος, καθώς και που καλύπτει την παρακείμενη περιοχή για επιπλέον προστασία», είπε ο Tang.

Η κόλλα εφαρμόζεται μόνο στη μία πλευρά του προφυλακτικού, που σημαίνει ότι μπορεί να αντιστραφεί και να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε φύλο.

Τα προφυλακτικά κατασκευάζονται από πολυουρεθάνη, ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε διαφανείς επιδέσμους τραυμάτων που είναι λεπτό και εύκαμπτο αλλά ισχυρό και αδιάβροχο.

Η πολυουρεθάνη ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των πλαστικών. Xρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, στη δημιουργία ειδικών καλουπιών ως μονωτικό υλικό, αλλά και στη δημιουργία επίπλων και μηχανημάτων.

«Από τη στιγμή που το βάλεις, συχνά δεν συνειδητοποιείς ότι είναι εκεί», σημειώνει ο εφευρέτης του Wondeleaf, αναφερόμενος στους επιδέσμους από το υλικό.

Ο Tang δηλώνει ότι το Wondaleaf είχε περάσει από αρκετούς γύρους κλινικής έρευνας και δοκιμών. Το πρώτο unisex προφυλακτικό θα είναι διαθέσιμο εμπορικά μέσω του ιστότοπου της εταιρείας αυτόν τον Δεκέμβριο.

«Με βάση τον αριθμό των κλινικών δοκιμών που έχουμε πραγματοποιήσει, είμαι αρκετά αισιόδοξος. Θα είναι μια σημαντική προσθήκη στις πολλές αντισυλληπτικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την πρόληψη ακούσιων εγκυμοσύνων και σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών», είπε ο Tang.

Κάθε κουτί Wondaleaf περιέχει δύο προφυλακτικά που κοστίζουν 14,99 ringgit (περίπου 2,62 £), καθώς και δύο φακελάκια λιπαντικού με βάση το νερό.

Νεότερα Άρθρα

Οι 8 καλύτερες ώρες της ημέρας για…. αυνανισμό!

HerNews ka

Τα λάθη των αντρών κατα την διάρκεια του σεξ

Her News b

Σεξ: Οι στάσεις που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή την άνοιξη

HerNewskl