HerNews.gr
Μόδα

Πως να φορέσεις το ζιβάγκο σου με στυλ

Ένα από τα πιο βολικά ρούχα στη ντουλάπα μιας γυναίκας είναι η μπλούζα ζιβάγκο. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και να απογειώσει το στυλ μας με τους κατάλληλους συνδυασμούς. Παρακάτω η blogger Μαριεύη Ξεζωνάκη τέσσερις στιλάτους τρόπους να φορέσεις το ζιβάγκο σου για μια αλλαγή από τα κλασικά!

 

Στυλ με ψηλόμεση φούστα

Είτε μίνι, είτε midi, μία ψηλόμεση φούστα αποτελεί μία πολύ κομψή ιδέα για να συνδυάσεις το ζιβάγκο σου. Μπορείς να διαλέξεις στενό ζιβάγκο για να το φορέσεις μέσα από μία midi φούστα ή ένα πιο φαρδύ ζιβάγκο-πουλόβερ να πέφτει χαλαρό πάνω από τη μίνι δερμάτινη φούστα σου!

 

 

 

Η σαλοπέτα είναι μία εύκολη λύση για την έξοδό σου όταν δεν έχεις όρεξη και χρόνο να βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό κομματιών από τη ντουλάπα σου. Φόρεσέ τη με ένα μονόχρωμο ζιβάγκο και είσαι κατευθείαν έτοιμη!

Με το κοστούμι σου

Μπορεί να έχεις συνδέσει στο μυαλό σου το κοστούμι αποκλειστικά με πουκάμισο, όμως με ένα ζιβάγκο μπορείς να κάνεις την αλλαγή! Τόλμησέ το για να δώσεις μία πιο ανάλαφρη και casual νότα στο ντύσιμό σου για το γραφείο ή για το ποτό σου.

 

Ως φόρεμα

Ένα μακρύ ζιβάγκο μπορεί να συνδυαστεί έξυπνα εκτός από τα τζιν και τις φούστες σου και με τα μακριά πουκάμισά σου. Φόρεσε ένα μακρύ πουκάμισο κάτω από ένα ζιβάγκο-πουλόβερ, ή και σκέτο το ζιβάγκο σου αν είναι αρκετά μακρύ, βάλε τις αγαπημένες σου ψηλές μπότες και κλέψε τις εντυπώσεις!

 

Νεότερα Άρθρα

Τι να φορέσετε αυτόν τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το ζώδιο σας

HerNews ka

Michael Kors: Η επετειακή συλλογή των 40 χρόνων του οίκου

Her News b

Yamamay: Η καλοκαιρινή συλλογή που «αγκαλιάζει» τη θάλασσα!

Her News b