HerNews.gr
Διασκέδαση

Ο Πάνος Κιάμος βάζει.. γκολ στη διασκέδαση αυτό το χειμώνα! – Το νυχτερινό κέντρο είναι κάθε Παρασκευή & Σάββατο Sold Οut

Σκοτώνει, σκοτώνει, καρδιές ισοπεδώνει.. Μιλάμε φυσικά για το φαινόμενο Πάνος Κιάμος και τον πανικό που δημιουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Posidonio Music Hall! Χωρίς “Υπερβολές” είναι το πιο επιτυχημένο σχήμα της σεζόν, αφού διαφοροποιείται σε ποιότητα διασκέδασης απο κάθε άλλο νυχτερινό κέντρο.

Αυτός είναι και ο λόγος που είναι πάντα γεμάτο απο κόσμο.. Κανείς δε φεύγει απο το Posidionio Music Hall χωρίς να έχει περάσει υπέροχα!

Ο μοναδικός ερμηνευτής, ξεσηκώνει με τις εμφανίσεις του, παρουσιάζοντας το πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα, με τα λουλούδια να πέφτουν βροχή και τους θαμώνες να χορεύουν μέχρι πρωίας..

Και αυτή την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου & Σάββατο 6 Νοεμβρίου,  ο Πάνος Κιάμος θα ανέβει στο stage, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα απο όλους στην Ελλάδα.. Θα διασκεδάσει με τα υπέροχα τραγούδια του όσους βρεθούν εκεί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Posidonio (@posidonio_musichall)

Ο Πάνος Κιάμος, με τη μεγάλη καλλιτεχνική του πορεία, ερμηνεύει ζωντανά απο τα πρώτα του τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, όπως το “Όλα για σένανε μιλάνε” και πολλά ακόμα, μέχρι τη νέα επιτυχία του, “Υπερβολές”..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panos Kiamos (@panoskiamos_official)

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το Posidonio Music Hall είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο.. sold out!

Προσφέροντας διασκέδαση με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα νέα μέτρα που θέσπισε η Πολιτεία, ο Πάνος Κιάμος χαρίζει υπέροχες μουσικές βραδιές, γεμάτες από τις μεγάλες επιτυχίες του.

Μαζί του η Έλενα Τσαγκρινού και ο Αναστάσιος Ράμμος.

Η «καρδιά» της διασκέδασης συνεχίζει να χτυπά δυνατά στο «Posidonio»

https://posidonio.com

Τηλέφωνα κρατήσεων:

Νεότερα Άρθρα

Φιλανθρωπική συναυλία από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς με την Πέγκυ Ζήνα στο Βεάκειο θέατρο

HerNews ka

Britney Spears: 9 θρυλικά άλμπουμ της κυκλοφορούν σε βινύλιο από την Panik Records/Sony Music

HerNews ka

Materia Prima: Το wine bar στο Παγκράτι που φτιάχνει τα βράδια μας

Her News