HerNews.gr
Διεθνή

Sex and the City: Η Airbnb νοικιάζει το διαμέρισμα της Κάρι Μπράντσο!

Αν θέλετε να νιώσετε έστω και για λίγο..Κάρι Μπράντσο, η Airbnb δίνει την ευκαιρία να μείνετε σε μια αναδημιουργία του διαμερίσματος του «Sex and the City»! Δύο συνολικά διαμονές προσφέρονται στην τιμή των 23$ και έως δύο επισκέπτες επιτρέπεται να απολαύσουν το διαμέρισμα του ενός υπνοδωματίου και ενός μπάνιου.

Το σπίτι θα είναι διαθέσιμο στις 12 και 13 Νοεμβρίου και κατα τη διάρκεια της διαμονής τους, οι τυχεροί επισκέπτες θα έχουν μια ιδιαίτερη περιποίηση, η οποία περιλαμβάνει:
  • Έναν εικονικό χαιρετισμό κατά το check-in από την ίδια την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και μια αφήγηση που θυμίζει την εισαγωγή κάθε επεισοδίου του «Sex and the City».
  • Την ευκαιρία να κατέβουν τα πέτρινα σκαλιά του λατρεμένου διαμερίσματος και να κάνουν μια βόλτα στους δρόμους του Μανχάταν.
  • Brunch στη γειτονιά Chelsea και κοκτέιλ Cosmopolitan.
  • Την ευκαιρία να παίξουν με τα ντυσίματα στην εμβληματική ντουλάπα της Κάρι, με τις αγαπημένες της εμφανίσεις (όπως το tutu φόρεμα της Patricia Field που φοράει στους τίτλους έναρξης).
  • Μια συνεδρία styling και φωτογράφιση όπου θα μπορούν να αναδείξουν τις fashionistas που κρύβουν μέσα τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να περπατήσουν με τα τακούνια της Κάρι Μπράντσο και να μείνουν στο διαμέρισμα της, μπορούν να κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους από τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, στο Airbnb.com/SexAndTheCity.

Η πρωτοβουλία της Airbnb είναι στο πλαίσιο του εορτασμού της επερχόμενης πρεμιέρας του πολυαναμενόμενου reboot, που θα τιτλοφορείται «Και έτσι απλά». Μάλιστα η  Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, βοήθησε προσωπικά στo στήσιμο του διαμερίσματος που είναι και το σήμα κατατεθέν της σειράς.

Το πιο εντυπωσιακό της διαμονής, είναι φυσικά η πρόσβαση στην ντουλάπα της και στο αγαπημένο tutu φόρεμα της Kάρι Μπράτσο.

«Δουλέψαμε χέρι-χέρι με τη Warner Bros και τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για να αναδημιουργήσουμε τον χώρο με τον πιο αυθεντικό τρόπο, γεμάτο με πράγματα που θα εκπλήξουν και θα ενθουσιάσουν τους θαυμαστές», δήλωσε η εκπρόσωπος της Airbnb, Liz DeBold Fusco, στην New York Post, σημειώνοντας ότι το σπίτι θα «μοιάζει και είναι τόσο άνετο και οικείο όσο ο χώρος που δημιούργησε η Κάρι».

«Το διαμέρισμά της ήταν εκπλεπτυσμένο χωρίς να είναι ακατάστατο παρά τις ατελείωτες στοίβες της Vogue, την υπερχειλισμένη ντουλάπα και, φυσικά, τις αυτοκόλλητα post-it», είπε επίσης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια για να διασφαλίσει ότι μοιάζουν τα πάντα αυθεντικά στο διαμέρισμα της Κάρι Μπράντσο.

Οπώς για παράδειγμα η τσάντα που της είχε κάνει δώρο ο πρώην αγαπημένος της Aiden με τον Πύργο του Άιφελ και την οποία κουβαλούσε στην πόλη στα ραντεβού με τον Mr. Big. Mε λίγα λόγια όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για επιμεληθούν το διαμέρισμα και την ντουλάπα που ζωντανεύουν την αισθητική της Κάρι. Και τα κατάφεραν αφού πραγματικά το διαμέρισμα της Airbnb είναι ίδιο με εκείνο που βλέπαμε στο Sex And the City και στο οποίο είχε ζήσει ιστορικές στιγμές η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Κυκλοφόρησε μόλις το νέο της άλμπουμ μετά από έξι χρόνια!

HerNewskl

Έκαναν ευθανασία στο πάντα Αν Αν – Το μεγαλύτερο σε ηλικία γιγαντιαίο πάντα στον κόσμο

Her News