HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κουτσελίνη για Σπυροπούλου – «Αν δεν με έδιωξε εκείνη γιατί δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο;»

Έξω από τα δόντια μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη για την συνεργασία που είχε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όπου κι ολοκληρώθηκε απότομα – “Αν δεν με έδιωξε εκείνη, γιατί δεν με πήρε όλα αυτά τα χρόνια ένα τηλέφωνο;”

Την Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησε η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή “Ανοιχτά” και μίλησε για την συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που ναυάγησε αλλά και για το πως βρέθηκε εκτός εκπομπής.
«Δεν το έκρυψα. Αν το είπε η Κωνσταντίνα ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, δηλαδή ο Καλημέρης… Δεν έχω πικρία αλλά να μπορείς να πεις ότι σε διώχνει ο άνθρωπος που παρουσιάζει την εκπομπή… Δευτέρα ενώ μου είχαν πει ότι είναι δύσκολα αλλά θα πάω στην δουλειά, με περίμεναν οι διευθυντές στο λογιστήριο για να με απολύσουν.
Εξαφανίστηκα στο σπίτι μου και δεν έδωσα καμία συνέντευξη…. Ποιο είναι καλό παιδί, αυτό που λέει τώρα την αλήθεια ή εκείνο που είχε εξαφανιστεί στους διαδρόμους; Σε αυτό το κορίτσι έκανα σεμινάρια πόσες ώρες πως θα στηθεί στην κάμερα και πως θα προχωρήσει. Αν δεν με έδιωξε εκείνη, γιατί δεν με πήρε όλα αυτά τα χρόνια ένα τηλέφωνο; Δεν έχω κακία, έχω αγάπη για αυτό το πλάσμα, που με έδιωξε δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδερφού μου» κατέληξε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η on air αποκάλυψη για τα… προσόντα του

HerNews ka

«Maestro»: Η πολυαναμενόμενη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται τον Οκτώβριο στο MEGA

Her News

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το δώρο που έδωσε στον Νίκο Μουτσινά από τον ΑΝΤ1

HerNews ka