HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Κυριακή Αναστασοπούλου: Όσα θες να ξέρεις για τα χείλη

Τα χείλη, αδιαμφισβήτητα αποτελούν σύμβολο θηλυκότητας. Άλλοτε λεπτά κι άλλοτε σαρκώδη, είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Άναλόγα με το χρωματισμό που θα επιλέξεις, μπορείς να δώσεις μία εντελώς διαφορετική εικόνα στο look σου.
Παρακάτω θα βρείς τις κυριότερες τάσεις που θα επικρατήσουν το φετινό φθινόπωρο/χειμώνα:
1. Glossy lips: φέτος θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η χρονιά του lip gloss, καθώς έχει την τιμητική του σε όλες του τις εκφάνσεις. Τα «γυμνά» χείλη με ένα διάφανο gloss με αναφορές στα 00s, υποστηρίζουν την τάση no make up που παρουσιάστηκε στις πασαρέλες από πολλούς σχεδιαστές. Το gloss πάλι σε συνδυασμό με τη χρήση περιγράμματος σε πιο έντονο χρώμα ή πιο φυσικούς τόνους μας πάει πίσω στα 90s με το overlining να κάνει σε χρόνο dt τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη. Μια και το glitter επίσης κυριαρχεί φέτος, δε θα μπορούσε να λείπει κι από τα αγαπημένα μας gloss.

2. Red lips: Το διαχρονικό και αγαπημένο κόκκινο χρώμα για μία ακόμη φορά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Glossy, matte και κρεμώδες, θα φορεθεί σε όλες τις υφές.
3. Total brown: πάλι πίσω στα 90s το καφέ χρώμα είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις για φέτος το χειμώνα. Συνδυάζοντάς το με ρουζ και σκιά ίδιου χρώματος θα πετύχουμε το απόλυτο trend του 2021 που δεν είναι άλλο απο το μονόχρωμο μακιγιάζ.

4. Βurgundy lips: Τέλος. από τη φετινή μας χρωματική παλέτα δε θα λείπουν οι ζεστές αποχρώσεις του μπορντό/βουργουνδί.
Όποια απόχρωση από τις παραπάνω λοιπόν κι να επιλέξεις για να ντύσεις τα χείλη σου, μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το look σου με το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

Νεότερα Άρθρα

David M. Israel : Αποκλειστική συνέντευξη από τον σεναριογράφο-παραγωγό της αμερικανικής σειράς Dynasty CW

Her News b

Αγγελική Δεδοπούλου: Η Ελληνίδα που ξεχωρίζει στο εξωτερικό

Her News

Έλλη Στάη: Τα νούμερα τηλεθέασης, οι άνδρες και ο χρόνος

Her News