HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει ζωή χωρίς την Ελένη»

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει ζωή χωρίς την Ελένη»

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Κοινή ησυχία» την οποία σκηνοθετεί η Ελένη Ράντου και πρωταγωνιστεί ο επί 27 χρόνια σύζυγός  της & καλλιτέχνης Βασίλης Παπακωνσταντίνου, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day. Η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου ρώτησε για τον κοινό βίο και τον έρωτά τους. 

Οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες μίλησαν γι’ αυτή τους τη συνεργασία αλλά και για το πως είναι η σχέση τους μετά από τόσα χρόνια.

«Είναι σαν να είμαστε σπίτι μας».  Αυτό είπαν και οι δυο μιλώντας για την πρώτη τους συνεργασία μετά τα τόσα χρόνια κοινής ζωής. Παραδέχτηκαν ότι πάνω στη δουλειά έχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να είναι εκείνος που κάνει πίσω. Η Ελένη Ράντου με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε ότι τώρα παίζει στην έδρα της. Αν πάει να τραγουδήσει θα δούμε…”

Όσο για το πιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους αλλά και το αν είναι ερωτευμένοι ακόμα η Ελένη Ράντου δήλωσε.: «Για κάποιο λόγο κάνουμε ωραία παιδιά είτε κανονικά είτε καλλιτεχνικά. Άντε καλέ, ερωτευμένοι μετά από τόσα χρόνια. Περνάς σε άλλη φάση, υπαρξιακής ανάγκης. Είναι πολύ πιο βαθύ από έναν έρωτα.

Από την άλλη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με αρκετή δόση χιούμορ είπε: «Εγώ ερωτευμένος με αυτό;» και στη συνέχεια συμπλήρωσε και όλοι λιώσαμε

«Χωρίς Ελένη ζωή δεν υπάρχει». 

Βασίλη ζούμε για να σε ακούμε…

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Καρακάση: «Yπήρξα ένα χοντρό παιδί. Ξέρω τι θα πει να βιώνεις το ρατσισμό»

Her News b

Mente Fuerte: «Ας δώσει τόπο στην οργή ο Light, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μεγάλος άνθρωπος»

HerNews ka

Daphne Lawrence: Το follow στο Instagram που κατέληξε σε συνεργασία με την Άννα Βίσση

Her News