HerNews.gr
DECORNEWS

Τι δεν πρέπει να τα καθαρίζετε με χαρτί κουζίνας!

Το χαρτί κουζίνας, καθημερινά το χρησιμοποιούμε για να καθαρίσουμε διάφορες επιφάνειες και αντικείμενα μέσα στο σπίτι. Ήξερες όμως ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείς χαρτί κουζίνας πάνω σε κάποιες επιφάνειες;

Μην καθαρίσετε γυαλιά ηλίου.. Συγκεκριμένα τα κρύσταλλα των φακών είναι επικαλυμένα με ένα πολύ ευαίσθητο υλικό που τραυματίζεται εύκολα.

Αποφύγετε λοιπόν το χαρτί κουζίνας που είναι αρκετά σκληρό και προτιμήστε ένα βαμβακερό ύφασμα ή το ειδικό πανάκι που υπάρχει μέσα στη θήκη των γυαλιών σας.

Επίσης στις οθόνες της τηλεόρασης, του υπολογιστή, του τάμπλετ, ή του κινητού σας, τότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς και στις ξύλινες επιφάνειες. Τέλος, χαλιά, υφάσματα και ρούχα (ειδικά σκουρόχρωμα) δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζονται με χαρτί κουζίνας.

Extra tip: Χρησιμοποιήστε ξίδι και νερό για να καθαρίσετε τέλεια όλες τις οθόνες σας. Βάλτε σε ένα μπολάκι ίση ποσότητα νερού-ξιδιού, βουτήξτε μέσα ένα βαμβακερό πανάκι, στραγγίστε το καλά και στη συνέχεια περάστε με αυτό και με πολύ απαλές κινήσεις τις οθόνες,

Επίσης, αν δεν θέλετε να καταστρέψετε τις οθόνες της τηλεόρασης, του υπολογιστή, του τάμπλετ, ή του κινητού σας, τότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τον τρόπο που καθαρίζετε όλα αυτά τα ευαίσθητα τεχνολογικά μέσα. Προτιμήστε ειδικά μαντηλάκια και σπρέι για οθόνες. Τέλος, να είστε σίγουροι πως όλες οι συσκευές που καθαρίζετε είναι εκτός πρίζας πριν ξεκινήσετε το καθάρισμα.

Νεότερα Άρθρα

5 τρόποι να διακοσμήσεις τα τραπέζια που έχεις σπίτι

Her News b

5 είδη σπιτιού που πρέπει να σταματήσετε να αγοράζετε- Πιθανότατα έχετε ήδη πάρα πολλά

HerNews ka

Τα καλύτερα λουλούδια για να προσθέσετε στην αυλή σας τον Φεβρουάριο για μια πολύχρωμη άνοιξη

HerNews ka