HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Πράγματα που “ανάβουν” τους άντρες

Πολλές φορές οι άντρες ακόμη και το να κοιτάξουν μία ωραία κοπέλα είναι αρκετό για να σκεφτούν σεξουαλικά. Ποια είναι όμως τα πράγματα που πραγματικά ανάβουν έναν άντρα και δεν μπορεί να αντισταθεί. 

Καταρχάς το Α και το Ω είναι η αυτοπεποίθηση. Πώς θα τον ανάψεις όταν εσύ η ίδια δεν πιστεύεις ότι μπορείς να το καταφέρεις. Καμιά φορά, η αύρα και η δυναμικότητα, μπορεί να επιβληθεί ακόμη κι όταν όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά χολαίνουν ανεπανόρθωτα. Για αυτό πιστέψτε στον εαυτό σου. Μην ξεχνάς πρέπει να σε αγαπάς εσύ πρώτα.

Δεύτερο κεφάλαιο και πολύ σημαντικό είναι το ντύσιμο. Εκτός από τα κλασικά ψηλά τακούνια και μίνι. Τα διάφανα ρούχα φαίνεται να κερδίζουν με διάφορα. Ακόμη μία κλασική αξία στο ντύσιμο που οι άντρες λατρεύουν. Αυτό το κόλπο έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα αν το see λευκό through λευκό πουκάμισο σου συνδυαστεί με μαύρο σουτιέν. Τους ιντριγκάρει γιατί αποκαλύπτεις δέρμα, σέξι εσώρουχα και η φαντασία τους οργιάζει.

Τέλος, στους άντρες αρέσουν οι εκπλήξεις. Κάνε λοιπόν και άφησέ του τσαχπίνικα σημειωματάκια. Μπορεί να είναι άντρες αλλά κάποιες φορές και αυτοί διεγύρονται λεκτικά.  Ξέρεις, από αυτά τα προκλητικά, τα ερωτικά και σέξι, που δε λένε πολλά, αλλά κάνουν τη φαντασία να οργιάζει. Για πότε θα ανυπομονεί να βρεθείτε από κοντά…

 

Νεότερα Άρθρα

Squirting: Είναι φυσιολογικό να μην το έχετε βιώσει έστω μία φορά;

HerNewskl

Γιατί το σεξ στο πρώτο ραντεβού θα μπορούσε να καταστρέψει μια πιθανή σχέση;

HerNews ka

Σεξ το πρωί: Αυτά είναι τα οφέλη που σου χαρίζει

Her News b