HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 7 Νοεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 7 Νοεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 7/11 έως 13/11.
ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα θα σας προβληματίσει αρκετά ένα θέμα που έχει να κάνει με τα οικονομικά που έχετε με τρίτα άτομα. Με κάποιο τρόπο  δεν σας αφήνουν να κινηθείτε όπως εσείς θέλετε. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ρήξεις με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον και αυτό να σας κοστίσει αρκετά. Όλη αυτή η ένταση προς το τέλος της εβδομάδας θα σας εξαντλήσει και θα θελήσετε για λίγο διάστημα να μείνετε μόνοι σας και να ηρεμήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί)

Εσείς αυτή την εβδομάδα κάποιος προσπαθεί να σας βάλει φρένο σε ότι θέλετε να κάνετε με αποτέλεσμα να έχετε φοβερό εκνευρισμό και να σας φταίνε όλα και όλοι. Θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι σε θέματα γάμου σχέσεων και σε συνεργασίες και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να νιώσετε δεν λιοντάρι σε κλουβί. Μην τραβάτε τα άκρα αν θέλετε να συντηρήσετε μια κατάσταση χωρίς οριστικά κλεισίματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν)

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε ότι κάποια άτομα μέσα από τη δουλειά προσπαθούν να σας περιορίσουν και αυτό να σας φέρει έναν εκνευρισμό και μια υπερένταση. Είναι σαν να προσπαθούν να σας περιορίσουν τα όνειρα και τους στόχους και αυτό δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας εστιάστε λίγο παραπάνω στη καριέρα σας και βάλτε στόχους που μπορείτε  άνετα να τους πραγματοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Έχει αρκετό διάστημα τώρα που έχετε αρκετές ευχάριστες εξελίξεις ως προς τα ερωτικά σας και δεν είστε λίγοι εσείς που περνάτε όμορφα χαίρεστε και διασκεδάζετε. Πολύ πιθανόν αυτή τη βδομάδα να νιώσετε λίγο πιεσμένοι από τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Καθώς θα νιώσετε πως με ένα τρόπο πάνε να σας πάρουν τη χαρά σας πίσω και να σας πιέζουν σε κάποια θέματα.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλ-22 Αυγ)

Έχει έρθει η στιγμή να αντιμετωπίσετε τα άτομα της οικογενειάς σας και να πάρετε αποφάσεις εσείς για την ζωή σας. Όσο περισσότερη αντίσταση κρατήσετε τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς. Προσπαθούν να σας βάλουν εμπόδια και ασκούν μεγάλη κριτική σχετικά με μια σχέση ή με μια συνεργασία σας με πολύ θράσος και χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες και τις επιπτώσεις αυτήςτης συμπεριφοράς τους. Πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Εσείς θα προσπαθήσετε να μείνετε ήρεμοι και δεν θα μπείτε σε καμία διαδικασία διαξιφισμών με πολύ δικά σας άτομα. Πολύ πιθανόν τα  αδέλφια σας που προσπαθούν με ένα τρόπο να σας περιορίσουν σε κάτι που εσείς θέλετε πολύ και δεν αποκλείεται να έχει σχέση με μια αλλαγή της καθημερινότητας αλλά και της εργασίας. Πολύ πιθανόν να σας πιέζουν να μην μετακινήσετε πολύ για το δικό σας καλό και αυτό να σας εκνευρίσει.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα θα κυλίσει με κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Με κάποιο τρόπο προσπαθούν να σας περιορίσουν και να θελήσουν να σας βάλουν κάποια όρια, έλα όμως που εσείς δεν θέλετε και δεν θα ανεχτείτε τέτοιες συμπεριφορές και αντιδράσετε κάπως άκομψα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την εργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα πιεστική για εσάς καθώς άτομα μέσα από την οικογένεια σας πιέζουν και προσπαθούν να σας βάλουν φρένο σε ότι προσπαθείτε να κάνετε προκαλώντας σας μεγάλο εκνευρισμό και υπερένταση. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι. Μια βδομάδα είναι θα περάσει. Συγχρόνως έχετε καταλάβει πως ένα άτομο είναι ιδιαίτερα διαχυτικό μαζί σας αν σας αρέσει δώστε του την ευκαιρία να σας πλησιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή τη βδομάδα θα θελήσετε να κάνετε κάποιες λίγο υπόγειες κινήσεις σχετικά με κάποια άτομα πολύ δικά σας. Σκέφτεστε στρατηγικά και προσπαθείτε να τα ελέγξετε ασκώντας κριτική και σκληρή κριτική μάλιστα. Πολύ πιθανόν αυτό να έχει επιπτώσεις και να βγείτε χαμένοι από όλη αυτή τη κατάσταση. Επειδή μερικές φορές επεκτείνεστε παραπάνω από όσο πρέπει καλό θα ήταν να το μαζέψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν)

Και ενώ για αρκετό διάστημα είχατε εύνοια από φίλους και σας στήριζαν και έκαναν ότι μπορούσαν για να σας βοηθήσουν σε ότι εσείς θέλατε αυτή την εβδομάδα πολύ πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση και να τραβήξετε λίγο τα άκρα σχετικά με ένα οικονομικό θέμα ,προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες και μην τραβήξετε τα άκρα.Θα σας δωθούν αρκετές ευκαιρίες να μετακινηθείτε να περάσετε όμορφα και συγχρόνως θα έχετε και ευχάριστε νέα σχετικά με μια σχέση ή συνεργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Μια περίεργη εβδομάδα για εσάς καθώς εσείς οι ίδιοι θα ασκήσετε κριτική στον εαυτό σας για κάποια θέματα που αφορούν την εργασία τη καριέρα αλλά και την εικόνα σας προς τα έξω. Πιστεύετε πως κάτι δεν κάνετε καλά και θέλετε να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες .Προς το τέλος της εβδομάδας θα ήθελα να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τα οικονομικά σας και να διευθετήσετε κάποια οικονομικές εκρεμότητες σχετικά με τη δουλειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε σε στόχους, φιλίες και μεγαλεπήβολα σχέδια. Θέλετε πραγματικά να πετύχετε και υπάρχουν οι προϋποθέσεις να τα καταφέρετε. Υπάρχουν άτομα που σας στηρίζουν, σας αγαπούν και προσπαθούν το καλύτερο για εσάς και εσείς αυτό το αναγνωρίζετε. Προσέξτε μόνο λίγο σε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με συγγενείς του συντρόφου σας που με κάποιο τρόπο σας ασκούν κριτική και σας βάζουν κάποια εμπόδια.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου

HerNewskl

4 Ζώδια που θεωρούνται τα καλύτερα στο κρεβάτι

Her News

Ζώδια: Τι φέρνει η νέα Πανσέληνος

Her News