HerNews.gr
Διεθνή

Έμιλι Ρατακόφσκι: Πήρα 25.000 δολ. για να πάω στο Super Bowl μαζί με επιχειρηματία

Η Έμιλι Ρατακόφσκι έκανε μια φοβερή αποκάλυψη για τις εμπειρίες που έχει βιώσει στο παρελθόν.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό The Sunday Times Magazine με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της My Body που κυκλοφορεί αύριο, μίλησε για σκληρές εμπειρίες που τραυμάτισαν την ψυχή της.

Σε συνέντευξή της, είπε πως παλαιότερα πληρώθηκε 25.000 δολάρια για να εμφανιστεί στο Super Bowl μαζί με τον Μαλαισιανό επιχειρηματία Low Taek Jho, ο οποίος σήμερα αντιμετωπίζει οχτώ κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι αναφέρθηκε σε επώδυνες εμπειρίες της, όπως η σεξουαλική επίθεση που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε από τον φωτογράφο Τζόναθαν Λέντερ το 2011, και οι ανάρμοστες χειρονομίες του Ρόμπιν Θικ στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το Blurred Lines το 2013. «Αυτές ήταν εμπειρίες που δεν ήθελα να σκέφτομαι επειδή με έκαναν να αισθάνομαι ότι δεν είχα τον έλεγχο της ζωής μου, και φοβόμουν να το παραδεχτώ αυτό», είπε χαρακτηρτιστικά το μοντέλο.

Στην ίδια συνέντευξη η 30χρονη Έμιλι Ρατακόφσκι που είναι και μητέρα ενός παιδιού ανέφερε πως:

«δεν τη σόκαρε καθόλου» το σκάνδαλο του Τζέφρι Έπσταϊν, αφού τα πολυτελή πάρτι όπου πήγαινε παλαιότερα στο πλαίσιο του φεστιβάλ Coachella ήταν γεμάτα από ισχυρούς ώριμους άνδρες και «κορίτσια διασκέδασης».

Το πασίγνωστο μοντέλο δήλωσε:

«Σε πολλές εμπειρίες που είχα στην Coachella, ή άλλες παρόμοιες, η συναλλαγή δεν προσδιοριζόταν. Οι όροι της συμφωνίας δεν δηλώνονταν. Αργότερα έμαθα ότι προσκαλούσαν κορίτσια που δεν είχαν λεφτά για φαγητό σε εντυπωσιακά εστιατόρια στο Λος Άντζελες. Αυτό ήταν ένα κίνητρο για να έρθουν, και πρόκειται για χειραγώγηση».

«Έχω γίνει μάρτυρας αυτής της κατάστασης σε πολλές μορφές. Αμέσως πριν την πανδημία πήγα σε ένα καινούργιο nightclub και ήταν σχεδόν άδειο. Ξαφνικά, περίπου 10 μοντέλα – που αν δεν ήταν ανήλικα είχαν κλείσει μόλις τα 18 – κατέφθασαν μαζί με έναν τύπο. Τότε σκέφτηκα ότι εξακολουθεί να συμβαίνει το ίδιο πράγμα: όμορφα κορίτσια σε κλαμπ και πλούσιοι άνδρες που πληρώνουν έμμεσα για τις έχουν εκεί κοντά τους», είπε χαρακτηριστικά η Έμιλι Ρατακόφσκι.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι επίσης περιέγραψε την πρώτη σεξουαλική εμπειρία της που ήταν τραυματική για την ίδια, αφού ο 16χρονος τότε φίλος της εξανάγκασε τη 15χρονη Έμιλι να κάνουν σεξ ενώ εκείνη ήταν πολύ μεθυσμένη για να αρνηθεί.

«Το να κατονομάσω αυτό που συνέβη με τον Όουεν ήταν μια ιδιαίτερα θεραπευτική εμπειρία… Επρόκειτο για μη συναινετικό σεξ. Ήμουν τόσο νέα. Δεν είχα ξανακάνει ποτέ σεξ. Ξέρω πάρα πολλές νεαρές γυναίκες που οι πρώτες τους σεξουαλικές εμπειρίες είναι στα πρόθυρα του εξαναγκασμού».

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian – Pete Davidson: ‘Επεσαν “τίτλοι τέλους” στη σχέση τους

HerNewskl

Linda Evangelista: Αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού δύο φορές σε 5 χρόνια

HerNews ka

Ρότζερ Φέντερερ: Συγκλονιστικά στιγμιότυπα από το «αντίο» του σπουδαίου τενίστα

Her News b