HerNews.gr
Μόδα

Η Kristen Stewart έκανε την καρό παντελόνα χειμερινό must

kristenstewart
Το καρό φοριέται πολύ τον χειμώνα. Αποτελεί pattern που συνδυάζεται εύκολα και αποτελεί κατεξοχήν χειμερινή εμφάνιση. Αυτό μας το ανέδειξε και η Kristen Stewart. 

Για την εμφάνισή της στον Jimmy Fallon, επέλεξε καρό παντελόνα και κατέπληξε τα πλήθη. Συνδυάζοντας μια τάση της σεζόν με ένα κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας, η Kristen Stewart απέδωσε ένα φρέσκο, σέξι, edgy αλλά και κομψό σύνολο. Με δημιουργίες του οίκου Chanel, για την εμφάνισή της στην εκπομπή φόρεσε ένα μαύρο corset top με cut-outs και δαντέλα (τάση της σεζόν) το οποίο συνδύασε με το must item του χειμώνα: μια ψηλόμεση καρό παντελόνα με πιέτες.

kristenstewart

Διαθέτοντας ένα ένα metallic lining, η παντελόνα είχε ένα διακριτικό glow. Αυτό πρόσφερε μια τόση-όση δόση glam στο σύνολο που έκανε τη διαφορά. Το outfit ολοκλήρωσε με ένα tweed cropped σακάκι, αλυσίδα στον λαιμό και μαύρα μποτάκια.

Το καρό, είναι ένα άκρως διαχρονικό μοτίβο, είναι ένα pattern που ταιριάζει πολύ στο κλίμα της εποχής άρα και στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις. Όταν το βλέπουμε όμως, σε παντελόνες και παντελόνια γενικότερα, αποκτάει έναν πιο statement ρόλο. Παρ’ όλα αυτά, λόγω του versatility που χαρακτηρίζει το καρό, μάς δίνει μια είδους σιγουριά για το πώς να το φορέσουμε. Είναι ένα pattern που ταιριάζει με τα περισσότερα classics της γκαρνταρόμπας, όπως ένα πουκάμισο ή ένα t-shirt, προσφέροντας παράλληλα statement εμφανίσεις.

karo

Μιλώντας ως μια γυναίκα που δεν συμπαθούσε πολύ το καρό σε οποιαδήποτε απόχρωση και αν το έβρισκα, οφείλω να παραδεχτώ ότι, με τα χρόνια αναγνώρισα την αξία του, είδα ότι αναδεικνύει πολύ ωραία το εκάστοτε στυλ και δίνει αυτό το coziness που θέλουμε όλες τον χειμώνα.

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Μεταμορφώνεται σε Cyber Mermaid για τον οίκο Jean Paul Gaultier

HerNews ka

Beyoncé: Τα εντυπωσιακά looks της στην έναρξη της ‘Renaissance’ περιοδείας της

HerNews ka

Mules: Πώς να φορέσετε τα πιο chic παπούτσια του καλοκαιριού

Her News