HerNews.gr
Fitness

Ο χυμός που θα κάνεις κοιλιά flat είναι εδώ!

Για να αποκτήσεις σέξι και επίπεδη κοιλιά δεν χρειάζεται να κάνεις εκατομμύρια ροκανίσματα και να λιώνεις στο γυμναστήριο! Εντάξει… χρειάζεται και αυτό αλλά σου έχουμε και άλλο τρόπο.  Με αυτό τον χυμό θα ξεφουσκώσεις, θα μειώσεις το λίπος της κοιλιάς σου, θα νιώσεις ενέργεια και καλύτερη διάθεση.

Ο συγκεκριμένος χυμός που προτείνει η διάσημη Νεουορκέζα διαιτολόγος Amy Shapiro από το Real Nutrition φαίνεται πως έχει πολλές φανατικές εκεί έξω και δη διάσημες και ξέρεις τι σημαίνει αυτό ε.. Εγγύηση. 

Με τα καλύτερα  συστατικά κάνεις αυτή τη συνταγή να μοιάζει περισσότερο σαν κοκτέιλ στην παραλία από οτιδήποτε άλλο – γι ‘αυτό την λατρεύουμε. Θα σου θυμίσει δηλαδή και το καλοκαιράκι που τόσο μας λείπει. 

Επίσης, αυτή η συνταγή θα σε ενυδατώσει, θα σου δημιουργήσει αίσθημα κορεσμού και θα χάσεις βάρος γρήγορα και κυρίως από την κοιλιά. Φρόντισε όμως να την φτιάχνεις 2-3 φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι: 

1 φλιτζάνι νερό καρύδας
1/2 παγωμένη μπανάνα
1/2 φλιτζάνι παγωμένη παπάγια
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο καρύδας ή λάδι
Λίγο τζίντζερ
χυμό από 1/2 λάιμ
Φρέσκος δυόσμος για το σερβίρισμα

Στο τέλος το μόνο που χρειάζεται είναι να ρίχνεις τα πάντα στο μίξερ και να σερβίρεις σε μεγάλο ποτήρι με λίγο δυόσμο και φυσικά να το απολαμβάνεις!

Νεότερα Άρθρα

Οι διαφορές ανάμεσα στις πιλάτες & τη γιόγκα: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς;

HerNews ka

Μεταβολισμός: Μπορoύμε να τον ενισχύσουμε;

Her News

Δευτέρα: Ξεκίνα την εβδομάδα με πρωινό τρέξιμο

Her News b