HerNews.gr
Διεθνή

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Θέλετε να σταματήσω να μεγαλώνω ή να εξαφανιστώ;»

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκάλυψε σε συνέντευξη της στη Vogue πως τα περισσότερα σχόλια που έχει δεχτεί είναι αρνητικά, αφορούν στην εμφάνισή της και το πως μεγαλώνει. Τα περισσότερα μάλιστα σχόλια, είναι από γυναίκες.

Η πολυαναμενόμενη σειρά  «And Just Like That» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο της ΗΒΟ Max τον Δεκέμβριο με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να δέχεται επικριτικά σχόλια για την εμφάνιση της.

«Φαίνεται λες και οι άνθρωποι δεν θέλουν να νιώθουμε καλά με αυτό που είμαστε και σχεδόν το χαίρονται, όταν πληγωνόμαστε για αυτό που έχουμε γίνει. Συμβαίνει το ίδιο πράγμα, είτε αποφασίσεις να μεγαλώσεις φυσιολογικά και να μην δείχνεις τέλειος, είτε αποφασίσεις να κάνεις κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Ξέρω πολύ καλά πώς μοιάζω, δεν έχω επιλογή. Τι να κάνω δηλαδή για αυτό; Να σταματήσω να μεγαλώνω ή να εξαφανιστώ;», είπε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, εμφανώς ενοχλημένη από την κριτική.

Όπως εξήγησε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δεν περίμενε ποτέ ότι θα δεχόταν τόσα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της ή το πώς μεγαλώνει.

Αν και μέχρι τώρα, αγνοούσε εντελώς τα σχόλια που άκουγε για την ηλικία της, αυτή την φορά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξέσπασε, καθώς η «ψυχολογική βία» που δέχεται είναι πιο έντονη από ποτέ.

«Δέχομαι συνεχώς τόσα πολλά μισογυνιστικα σχόλια, που σίγουρα δεν θα λέγονταν ποτέ για έναν άνδρα. Όλοι ασχολούνται με τις γκρίζες τρίχες στα μαλλιά μου», είπε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Νεότερα Άρθρα

Anya Taylor-Joy: Η νέα παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου Dior

Her News

Sarah Jessica Parker: Η σπάνια εμφάνιση με την οικογένεια της στο κόκκινο χαλί

HerNewskl

Αυστηρή αδελφή η Μπέλα Χαντίντ: «Η Τζίτζι παραείναι καλή για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο»

Her News