HerNews.gr
BRIDE NEWS

Βάπτιση: Το ιδανικό ντύσιμο για τη νονά!

Συγχαρητήρια! Θα γίνετε νονά σε Βάπτιση! 

Τί όμορφο συναίσθημα να στέφεστε με έναν τόσο τιμητικό τίτλο… Ο ρόλος σας στη ζωή του πνευματικού σας παιδιού θα είναι ουσιαστικός. Η λέξη νονός για εκείνο θα είναι ισότιμος με τη λέξη μαμά, μπαμπάς, θείος, θεία κτλ.

Για την ημέρα της βάπτισης την Εκκλησία, το κτήμα ή την αίθουσα εκδηλώσεων θα την αναλάβουν οι γονείς του μωρού. Εσείς εκτός από τα βαπτιστικά και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα, έχετε να σκεφτείτε εννοείται και τη δική σας εμφάνιση.
Πρωταγωνιστές την ημέρα του μυστηρίου εκτός από το μωρό που βαπτίζεται, είστε κι εσείς. Τα φλας του φωτογράφου θα λάψουν κυρίως σε εσάς τους δύο. Φροντίστε η παρουσία σας να είναι ξεχωριστή γιατί μεγαλώνοντας το πνευματικό σας τέκνο θα ξεφυλλίσει πολλές φορές το άλμπουμ της βάπτισής του και επιβάλλεται η νονά του να είναι η πιο όμορφη στον κόσμο.

Όταν λοιπόν ξεκινήσετε να αναζητάτε το ιδανικό σύνολο για την ημέρα αυτή πρέπει να έχετε κατά νου δύο τρεις λεπτομέριες. Θα πάρετε αγκαλιά πολλές φορές το μωρό που σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε τα μεγάλα ντεκολτέ, τα στράπλες, τα μακριά σκουλαρίκια, τα κολιέ, τα πολύ μακριά αλλά και πολύ κοντά φορέματα καθώς και τα ψηλά τακούνια. Στα μωράκια αρέσει πολύ να τραβάνε ή να επεξεργάζονται ό,τι τους κάνει εντύπωση. Καλύτερα να αποφύγετε τα ατυχήματα… Τέλος θα χρειαστεί να σκύψετε, να περπατήσετε, να ανεβοκατεβείτε σκάλες, ας είστε άνετη και ο εαυτός σας.

Διαβάστε περισσότερα στο Ετοιμάζω Βάπτιση 

Νεότερα Άρθρα

Atelier Rene: Εντυπωσίασαν τα νυφικά φορέματα στην επίδειξη μόδας του οίκου

Her News

Νυφικό πέπλο: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε πριν το φορέσετε

HerNews ka

Aψίδα γάμου: Συμβουλές για να επιλέξετε τα ωραιότερα λουλούδια

Her News