HerNews.gr
Μόδα

Longchamp: Η νέα δερμάτινη σειρά Mailbox μας ταξιδεύει σε μια νέα φιλοσοφία

Με γραφική γραμμή και πάνω απ’ όλα κομψή, η νέα δερμάτινη σειρά Mailbox θυμίζει ποιητικά το σχήμα ενός γραμματοκιβωτίου, το οποίο υποδέχεται γράμματα με καλά νέα, ερωτικές επιστολές και πολλά άλλα μυστικά….

Γράμματα που μπορούν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο όπως και η γυναίκα που κρατάει την Mailbox που δεν αποχωρίζεται ποτέ τα μυστικά της. Αυτή είναι και η φιλοσοφία της Longchamp για τα καθημερινά μας ταξίδια, να έχουμε πάντα μαζί μας μόνο ότι συναισθηματικά αξίζει κι αγαπάμε πολύ.

Όπως ένα γραμματοκιβώτιο, διαθέτει κομψές γραμμές και δομημένη εμφάνιση. Ένα μεταλλικό οβάλ μενταγιόν κοσμεί τη τσάντα, σαν ένα κομψό κόσμημα. Αποφασιστικά μοντέρνο, είναι ενισχυμένο με διπλές ραφές για μοναδικό στυλ.

Το μοντέλο αυτής της σεζόν διατίθεται σε τέσσερα μεγέθη. Για τη συλλογή Fall/Winter, διαθέτει μια επιλογή από χρώματα του δέρματος σε διαχρονικές και θηλυκές αποχρώσεις.

Η σειρά Mailbox είναι μια ωδή στη σύγχρονη και ποιητική γυναίκα της Longchamp. Η λεπτή σχεδίασή του ενσαρκώνει την ισχυρή, ξεχωριστή προσωπικότητα του γαλλικού οίκου, καθιστώντας την απαραίτητη για τη σεζόν Fall/Winter 2021

*Τις τσάντες Mailbox της Longchamp θα ανακαλύψετε στο www.digalakis.com/longchamp ,στην boutique Longchamp καθώς και στα καταστήματα Digalakis.

Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5A

Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσα 6

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

 

Νεότερα Άρθρα

Τσαντάκι μέσης: Πώς να το φορέσετε με στιλ

Her News

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη φούστα Zara που είναι ιδανική για κάθε πρωινή εμφάνιση

HerNewskl

Selena Gomez: Το glam φόρεμα αξίας 2.000€ που φόρεσε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της

HerNewskl