HerNews.gr
Διασκέδαση

Πάνος Κιάμος και… ο Νοέμβριος θα μοιάζει «σαν ταινία παλιά»

Λίγο ή πολύ, όλοι έχουμε επιθυμήσει να βγαίνουμε όπως παλιά. Στο Posidonio Music Hall όπου εμφανίζεται ο μοναδικός Πάνος Κιάμος, ευτυχώς μπορούμε να γευτούμε τη διασκέδαση που μοιάζει με «ταινία παλιά».

Και αυτό γιατί στο Posidonio Music Hall τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πρόληψη της Covid-19 και οι εμβολιασμένοι μπορούν και πάλι να διασκεδάσουν όπως στις προ-covid εποχές.

Ο Πάνος Κιάμος μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες του, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο απόλυτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, Posidonio.

Ο μοναδικός ερμηνευτής, με παλιά και νέα τραγούδια του που όλοι αγαπήσαμε, μας παρουσιάζει το ανανεωμένο πρόγραμμά του, και μας κάνει συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μην ξεχνάτε φυσικά τον διαγωνισμό που «τρέχει» στο προφίλ μας στο Instagram @hernewsgr, με τους νικητές να κερδίζουν από ένα τραπέζι με μπουκάλι για 4 άτομα, για μια νύχτα που θα το ρίξουν «στο ποτό» με τον υπερταλαντούχο Πάνο Κιάμο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HerNews (@hernewsgr)

Φορέστε, λοιπόν, τα καλά σας και ετοιμαστείτε για μια νύχτα «φωτιά με φωτιά» και αυτή την Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Νοεμβρίου με τον Πάνο Κιάμο. Μαζί του τραγουδούν ο πολυτάλαντος Αναστάσιος Ράμμος και η μοναδική Έλενα Τσαγκρινού.

 

Γιατί η «καρδιά» της διασκέδασης χτυπά στο «Posidonio»

Τηλέφωνα Κρατήσεων:

  • 210 8941033
  • 210 8941034
  • 210 8941035
  • 210 8941036

Νεότερα Άρθρα

Street Party Trouba 2022: Όλος ο Πειραιάς ενώνεται σε μια μεγάλη γιορτή – Special party στο El Chapo

Her News

Μυρτώ Βασιλείου: Παρουσιάζει οκτώ νέα τραγούδια σε μουσική του Κώστα Τσίρκα και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου & της Νάντιας Δουλαβέρα

HerNewskl

Όλοι στα μπουζούκια: Τραπέζι ούτε για δείγμα στα μεγάλα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης

Vip Group