HerNews.gr
Beauty

Ριζική – Ηλεκτρική αποτρίχωση για όσες τρίχες δεν φεύγουν με το Laser

Έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, λευκές ή ξανθές τρίχες που «αντιστέκονται» ακόμα και στις hi-tech τεχνικές αποτρίχωσης… Ακόμα ,εκτεταμένο χνούδι ή και …σκόρπιες, αλλά επίμονες τρίχες. Μικρά, αλλά σοβαρά αισθητικά προβλήματα, που απασχολούν πολλές από εμάς και απαιτούν… ριζική λύση.

Αυτήν ακριβώς τη λύση προσφέρει η ριζική-ηλεκτρική αποτρίχωση:

Η ηλεκτρική αποτρίχωση είναι μια μέθοδος κατά την οποία με τη βοήθεια μιας πολύ λεπτής αποστειρωμένης βελόνας, που γλιστράει στο θύλακα της τρίχας αναπτύσσεται θερμοκρασία και καταστρέφεται η ρίζα της τρίχας.

Αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες και αποτελεσματικές μεθόδους αποτρίχωσης καθιερωμένη από το 1875 ,καθώς η εφαρμογή ενός αριθμού επαναλαμβανόμενων συνεδριών, επιφέρει μόνιμη απομάκρυνση των τριχών.

Η συνεχής εξέλιξη των τεχνολογιών ηλεκτρικής αποτρίχωσης, καθιστά πια την μέθοδο ως άνετη και σχεδόν ανώδυνη ,αφού τα νέα μηχανήματα καταστρέφουν τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας χωρίς να επηρεάζουν καθόλου τους γειτονικούς ιστούς και να δημιουργούν ερεθισμούς ή αίσθηση πόνου.

Με σωστή τεχνική είναι η μοναδική μέθοδος που αντιμετωπίζει τις λευκές και ξανθές τρίχες και η οποία τελειοποιεί τα αποτελέσματα του laser.

Μαρία Κορινθίου – Ηθοποιός

https://www.instagram.com/mariakorinthiou/

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα: Φόρεσε το τέλειο κραγιόν για καστανές επιδερμίδες

HerNewskl

Καλομοίρα: Aποκάλυψε το makeup trick στο καθημερινό της μακιγιάζ

HerNewskl

Eyeliner: Πως θα το αφαιρέσεις σωστά

Her News b