HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Στέλιος Πρασσάς: Ο 90χρονος μαραθωνοδρόμος σε μια συγκινητική συνέντευξη

Μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε στο Marathon Greece εν όψει του Αυθεντικού Μαραθωνίου ο ανεπανάληπτος Στέλιος Πρασσάς.

Ο 90χρονος ακούραστος μαραθωνοδρόμος θα σταθεί την ερχόμενη Κυριακή στην εκκίνηση του Μαραθωνίου ως ο γηραιότερος δρομέας της διοργάνωσης.

Ο Στέλιος Πρασσάς πρόκειται να συμμετάσχει με μεγάλη ανυπομονησία και χαρά στο φετινό αγώνα μιας και η πανδημία του covid-19 του διέκοψε για μια χρονιά την από δεκαετιών συνεχόμενη παρουσία του στην αυθεντική διαδρομή.

Πριν δυο μήνες στην προετοιμασία του για το Μαραθώνιο τερμάτισε ευδιάθετος τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

 Η τριαντάχρονη δρομική του πορεία περιλαμβάνει αμέτρητους αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει λάβει πολλές διακρίσεις, αλλά το μεγαλύτερο έπαθλό του είναι η καθημερινή υπέρμετρη του αγάπη και χαρά για το τρέξιμο που τον βοηθάει να διατηρεί την πολύ καλή του φυσική κατάσταση και τη διαύγεια πνεύματος.

Με την απλότητα του, την ευγένεια του και την αφοσίωσή του στον αθλητισμό και τη φύση, ο Στέλιος Πρασσάς έλκει θετικά σχόλια και το θαυμασμό ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Ο Στέλιος Πρασσάς αποτελεί ζωντανό παράδειγμα  για όλους τους νεότερους ότι το ανθρώπινο σώμα έχει πολλές δυνατότητες ακόμα και σε προχωρημένες ηλικίες.

Δείτε την αποκαλυπτική του συνέντευξη στην οποία ο Στέλιος Πρασσάς ανοίγει την ψυχή του, μιλάει με χαρά και συγκίνηση και εξομολογείται τα δικά του μυστικά ως απάνθισμα των 9 δεκαετιών της ζωής του.

 

Νεότερα Άρθρα

Μπριζίτ Μακρόν: Η συγκλονιστική ιστορία αγάπης με τον Εμμανουέλ Μακρόν & η διαφορά ηλικίας που στάθηκε εμπόδιο

HerNews ka

Βασίλης Λεβέντης: «Με φλερτάρουν οι γυναίκες, αλλά δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη»

Her News b

Ζέφη Δημαδάμα: Oι γυναίκες είναι φτιαγμένες για την πολιτική

Her News