HerNews.gr
Fitness

Αυτές οι τροφές έχουν φουλ πρωτεΐνη

kinoa

Η διατροφή είναι το πρώτο βήμα για δεις την βελτίωση που θες στο σώμα σου, και αυτο σημαίνει οτι η διατροφή με πρωτεΐνη παίζει σημαντικό ρόλο.  Παρακάτω θα βρεις πρωτεινικές τροφές που μπορείς να εντάξεις στην καθημερινή διατροφή σου. 

Κοτόπουλο
Μια μερίδα 100 γραμμάρια στήθους κοτόπουλου περιέχει 31 γραμμάρια πρωτεΐνης με μόνο περίπου 165 θερμίδες. Εκτός από τη χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, το κοτόπουλο παρέχει επίσης περιέχει υψηλή περιεκτικότητα βιταμίνης Β6, η οποία βοηθά τον οργανισμό να αποθηκεύει και να χρησιμοποιεί ενέργεια.

 

Αυγά
Ένα αυγό μέσου μεγέθους περιέχει 7 γραμμάρια πρωτεΐνης, καθιστώντας τα αυγά μια εξαιρετική επιλογή για να τα προτιμήσεις για το πρωινό σου ή και για ενδιάμεσο σνακ.

Ελληνικό γιαούρτι
Μια μερίδα 100γρ. Ελληνικού γιαουρτιού θα σου προσφέρει 6g πρωτεϊνών, 10g πολύτιμων λιπαρών και μόνο 133 θερμίδες και φυσικά κάνει πολύ καλό στην υγεία γενικά. 

Σολομός
Ο σολομός περιέχει 20g πρωτεΐνη ανά 100g και είναι επίσης μια μεγάλη πηγή καλών λιπαρών ωμέγα-3 λιπαρών που είναι θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για τον εγκέφαλο.

Κινόα
Χωρίς γλουτένη και γεμάτη με πρωτεΐνες, η κινόα είναι επίσης εξαιρετική πηγή βιταμινών Β, σιδήρου, καλίου και βιταμίνης Ε, καθιστώντας την σούπερ τροφή.

Εγώ προσωπικά έχω όλες τις παραπάνω τροφές στην διατροφή μου και σίγουρα εκτός απο όλα τα άλλα με βοηθούν να εχω δύναμη και ενέργεια μέσα στην μέρα.  

Καλή όρεξη λοιπόν, 

 

Νεότερα Άρθρα

Το καλοκαίρι πλησιάζει – Πως να χάσεις γρήγορα τα περιττά κιλά

Her News

Βότανα: Τα φυσικά φάρμακα που πρέπει να ξέρουμε

Her News

Μπανανόφλουδα: Και όμως, υπάρχουν τρόποι να την αξιοποιήσεις!

Her News