HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: “Ένας από τους λόγους που οδηγηθήκαμε σε διάσταση…”

Για το 2ο πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ της Τρίτης 9 Νοεμβρίου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και την δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αιφνιδιασμό της πρώην συζύγου Εύης Βατίδου όταν έμαθε για το τροχαίο του αλλά και για τον έναν από τους λόγους που οδηγήθηκαν σε διάσταση.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλά για το πως έγινε το τροχαίο του

«Είχα ένα δικαστήριο στην Ξάνθη. Ξεκίνησα να κατέβω με το αυτοκίνητό μου στην Αθήνα. Μετά τα διόδια της Λαρίσης, σε πέντε λεπτά, αντιμετώπισα μπροστά μου δυο νταλίκες να έχουν κλείσει εντελώς το δρόμο. Χωρίς καν να προλάβω γιατί είναι στροφές και η ορατότητα είναι περίπου στα 30 εως 50 μέτρα προς τη διέξοδο του ενός μέτρου. Αυτό με έσωσε γιατί εκεί ήταν η θέση του οδηγού. Το αυτοκίνητο διαλύθηκε από την πλευρά του συνοδηγού και των επιβατών πίσω. Αφού με απεγκλώβισαν διαπιστώθηκε ότι έχω 4 κατάγματα στο αριστερό μου χέρι.

Υποβλήθηκα αμέσως σε χειρουργική επέμβαση και μετά από αρκετές ώρες τοποθετήθηκε και ο γύψος αφού έγινε η επέμβαση. Πιθανότατα να έχω άλλη μια χειρουργική επέμβαση τις επόμενες 3-4 μέρες για το ένα από τα κατάγματα. Αλλά τέλος καλό όλα καλά. Μετά από 3 λεπτά έφτασε μόνο η αστυνομία και το ασθενοφόρο άργησε μια ώρα να έρθει. Ευτυχώς με απεγκλώβισαν  με κίνδυνο της ζωής τους γιατί φοβήθηκαν μην εκραγεί το αυτοκίνητο γιατί έτρεχε βενζίνη.

Όσο για τον αιφνιδιασμό της πρώην συζύγου του Εύης Βατίδου  όταν πληροφορήθηκε το ατύχημά του στον αέρα του Happy Day ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Είμαστε δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πολύ, στεναχωρηθεί πολύ. Όμως είμαστε γονείς δυο υπέροχων παιδιών. Δεν επικοινώνησε μαζί μου. Μπορεί και να επικοινώνησε και να μην το αντελήφθην γιατί είχα μια διαδικασία ακτινοβολιών.

Σχολιάζει την νέα τηλεοπτική εκπομπή της πρώην συζύγου του ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας

«Έχω παρακολουθήσει τη νέα της εκπομπή. Κάνει μια παρουσίαση προϊόντων. Είναι ταλαντούχο παιδί και είναι αδικημένη από την τηλεόραση. Έχει καλύτερη υποδομή απ’ αυτή που εμφανίζει, θα μπορούσε να κάνει αφού της αρέσει και τόσο πολύ η τηλεόραση γιατί ήταν και ένας από τους λόγους που οδηγηθήκαμε σε διάσταση».

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: “Θεωρώ ότι είναι άκομψο που γίνεται. Μπορεί να θέλει να κάνει κάτι μόνη της”

HerNewskl

Fishy: Ο γύρος του Ιονίου συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή

Her News

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η αντίδραση του όταν έμαθε οn air για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου

HerNewskl