HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Αληθινή εξομολόγηση: Παράτησα τον σύντροφο μου γιατί μου ζητούσε συνεχώς τρίο

Αναγνώστρια του HerNews αποκαλύπτει τον λόγο που έφτασε να εγκαταλείψει τον σύντροφο της…

“Όλα ξεκίνησαν από ένα έως και συνηθισμένο σεξουαλικό παιχνίδι μεταξύ συντρόφων…όταν και οι δύο παρτενέρ την ώρα της… πράξης εξομολουγούνται τις πιο kinky φαντασιώσεις τους το ένας στον άλλο.
Το θέμα είναι πώς μια kinky και αγαπημένη «συνήθεια» γίνεται άβολος μονόλογος με τη σύντροφο ουσιαστικά να ακούει τον σύντροφό της να της αφηγείται το πώς την φαντάζεται συνεχώς με άλλους παρτενερ γνωστούς τε και… αγνώστους.
Ας μη γελιόμαστε. Η συγκεκριμένη φαντασίωση είναι και περίπου συνηθισμένη και προσδίδει ένταση στη σχέση. Αλλά!”

“Όταν αυτή η κύρια και μόνη φαντασίωση που μπορεί ο παρτενέρ σου να σκεφτεί χωρίς να την εμπλουτίζει έστω… ε καταντάει και άβολο και από ένα σημείο και μετά βαρετό. Ο σύντροφος μου ζητούσε συνεχώς την ώρα της πράξης να του περιγράφω πως θα ήταν να έκανα σεξ με άλλους. Από ηλεκτρολόγο που ήρθε στο σπίτι μέχρι και τους κολλητούς του. Μάλιστα, όταν ερχόταν ένας φίλος του στο σπίτι, μου έλεγε τι θα ήθελε να κάνω μαζί του. Και αυτό ήταν το μόνο θέμα «συζήτησης».”

“Προσπάθησα αρκετές φορές να του πω ότι με φέρνει σε δύσκολη θέση και δεν είναι κάτι που με «ανάβει» , τουλάχιστον όχι κάθε φορά. Εκείνος είχε πάθει εμμονή.
Μέχρι που κάποια στιγμή, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, έφτασα επιτέλους στο σπίτι.”

“Ανοίγοντας την πόρτα, με περίμενε μια έκπληξη. Στον καναπέ του σπιτιού κάθονταν ο σύντροφος μου μαζί με ένα ζευγάρι αγνώστων. Στην αρχή δεν κατάλαβα όμως σύντομα η νύχτα μετατράπηκε σε εφιάλτη. Το ζευγάρι, πριν προλάβουμε να γνωριστούμε, άρχισε να γδύνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου, σα να είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό και σίγουρα…προσχεδιασμένο. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που με είδε..”

Νεότερα Άρθρα

Crème Brûlée: H στάση που υπόσχεται αξέχαστο πρωινό σεξ

HerNewskl

Aυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν πως είναι εγωιστής στο κρεβάτι!

HerNewskl

Φιλί: Τα 3 σημεία που θέλουν οι γυναίκες να τις φιλάνε

Her News b